Lähes 400 Shell- ja St1-asemaa Caverionin ylläpitoon Suomessa

Caverion vastaa kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, jäähdytys- ja kylmälaitteiden kunnossapidosta sekä kiinteistöjen etähallinnasta.

Lähes 400 suomalaista Shell- ja St1-jakeluasemakiinteistöä siirtyy Caverionin palveluiden piiriin. Caverion vastaa kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta, jäähdytys- ja kylmälaitteiden kunnossapidosta sekä kiinteistöjen etähallinnasta. Yhteistyön tavoitteena on ylläpitää suunnitelman mukaisesti kiinteistöjen kuntoa ja kehittää energiatehokkuutta kustannustehokkaalla huollolla ja kunnossapidolla sekä oikea-aikaisilla investoinneilla, kertoo Caverion tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

– Tähtäämme kumppanuussopimuksella St1:n kunnossapitotoimintojen kehittämiseen ja uskomme Caverionin pystyvän vastaamaan keskeisiin kehitystarpeisiimme. Laajan asemaverkostomme kokonaiskunnossapidon koordinointi ja kaikkien kumppaneidemme laadukkaan toiminnan varmistaminen ovat meille tärkeitä asioita. Caverionin laaja-alainen asiantuntemus auttaakin meitä kunnossapidon ohella myös energiatehokkuuden kehittämisessä. Nyt solmittu sopimus on meille sekä strategisesti merkittävä että pitkäkestoinen, kertoo St1 Oy:n verkostopäällikkö Paula Puotiniemi tiedotteessa.

St1:llä ja Caverionilla on takanaan jo monivuotinen yhteistyö St1:n jakeluasemien jäähdytys- ja kylmälaitteiden ylläpidossa. Yhteistyön syventyessä koko Suomen kattava Caverionin huoltoverkosto vastaa jatkossakin St1:n kylmätekniikan huollosta ja modernisoinnista.

Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajenee nyt kattamaan myös kiinteistöjen ylläpitotoimintaa johtavan ja koordinoivan palvelukeskuksen sekä kiinteistöjen etähallinnan. Palvelukeskuksen toimintaan kuuluvat muun muassa tekninen managerointi, 24/7 asiakaspalvelukeskus, erilaiset asiantuntijatehtävät sekä sopimuskumppanien toimintojen ohjaaminen.

– Olemme iloisia, että kumppanuutemme St1:n kanssa laajenee uusiin palveluihin. Molemminpuolinen luottamuksemme ja toimiva yhteistyömme palveluntuottajaverkoston kanssa auttaa meitä varmistamaan valtakunnallisesti yhdenmukaisen toimintamallin ja onnistuneen asiakaskokemuksen lähes 400 jakeluasemalla, sanoo liiketoimintajohtaja Laura Karotie Caverion Suomi -divisioonasta tiedotteessa.

 

Lue lisää

Katso kaikki