Kuurankatu 2 Kangasalla valmistuu arviolta helmikuussa 2024 – Kohteessa käytössä hybridilämmitysjärjestelmä

Mangrove Asumisoikeus Oy:n Kuurankatu 2 valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Haku asumisoikeusasuntoihin käynnistyy nyt syyskuussa.  Kuva: Mangrove Oy

Mangrove Asumisoikeus Oy:n asumisoikeuskohde Kuurankatu 2 Kangasalla valmistuu arviolta helmikuussa 2024. Syyskuussa alkavassa haussa on tarjolla 67 erikokoista kerrostaloasuntoa. Energiatehokkaassa kohteessa on käytössä uudentyyppinen hybridilämmitysjärjestelmä, kertoo Mangrove Oy tiedotteessaan.

Mangrove Yhtiöt rakentaa Lamminrahkan keskustaan kokonaisen korttelin, joka valmistuu useammassa vaiheessa vuosien 2022–2025 aikana. Kuurankatu 2:ssa on haettavana kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asunto. 

Uusi asumisoikeusrakennus on A-energiatehokkuusluokkaa. Lamminrahkan korttelissa rakennusten lämmitysmuodoksi on valittu hybridiratkaisu, joka yhdistää toimintavarmaa ja tehokasta kaukolämpöä sekä ekologista maalämpöä. 

Kuurankadun asukkaat pääsevät hyödyntämään yhteiskäyttöautoa, mikä hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi vähentää tarvetta oman auton hankintaan. Suuressa osassa nyt valmistuvista asunnoista on oma sauna, mutta lisäksi Kuurankatu 2:ssa on myös taloyhtiön sauna. 

– Olemme halunneet huomioida erilaisten asujien tarpeet ja samalla tarjota varustetasoltaan kilpailukykyisen vaihtoehdon omistusasumiselle. Kaikista asumisoikeusasunnoista löytyy oletuksena muun muassa induktioliesitaso ja astianpesukone. Kuurankatu 2 on myös savuton, minkä olemme ottaneet periaatteeksi kaikissa asumisoikeuskohteissamme, kertoo Mangrove Asumisoikeus Oy:n myynti- ja hallintopäällikkö Leena Peltola

Lue lisää

Katso kaikki