Kiwa kävi jälleen yrityskaupoilla

Kiwa Inspecta vahvistaa tulevaisuuden digitaalista palvelutarjontaansa ostamalla LIS Group Oy:n.

Kiwa Inspecta vahvistaa tulevaisuuden digitaalista palvelutarjontaansa ostamalla LIS Group Oy:n.

Kiwa Inspecta ja LIS Group Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jossa LIS Group Oy:n osake-enemmistö siirtyy Inspecta Oy:lle. LIS Group on suomalainen yritys, joka tarjoaa laatuun, turvallisuuteen, hyvinvointiin ja ympäristöön liittyviä palveluita aina koulutussuunnittelusta erilaisiin asiakaskohtaisiin järjestelmiin asti.

Yritysosto vahvistaa Kiwa Inspectan palveluita muun muassa verkkokoulutusympäristöllä, turvallisuuskoulutuksilla ja asiakkaiden koulutushallinnan ratkaisuilla sekä EHSQ-hallintaan tarkoitetuilla mobiileilla työkaluilla. Yhteinen osaaminen ja resurssit mahdollistavat uusien edistyksellisten palveluiden kehittämisen.

”Kiwa Inspectan kanssa yhdistyminen avaa uusia mahdollisuuksia tarjota entistäkin laajempia palveluita kummankin yhtiön asiakkaille. LIS Group Oy on aina ollut tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista palveluista. EHSQ -palveluiden ja henkilöstön osaamisen kehittämisen mullistaminen ovat olleet pitkään osa LIS Group Oy:n visiota.” kertoo LIS Groupin pääomistaja Jani Pihl.

”LIS Group Oy:n palveluita on tällä hetkellä käytössä 15 eri maassa ja tavoitteenamme on kansainvälinen kasvu. Olemme onnistuneet tekemään Suomessa merkittäviä tuloksia, joten tuotteillamme on imua myös maailmalle. Kiwa Inspectan kanssa yhteistyö antaa paremmat mahdollisuudet viedä palveluitamme maailmalle.” Pihl jatkaa.

”Yrityskaupan kautta Kiwa Inspecta voi jatkossa tarjota asiakkailleen parhaimmat digitaaliset työkalut sekä koulutusohjelmat laadun ja turvallisuuden kehittämiseen. Kummankin yrityksen kantavana päämääränä on ollut erottautua alansa laadukkaimpana toimijana” täydentää Inspecta Sertifiointi Oy:n toimitusjohtaja Mikko Törmänen.

LIS Group Oy jatkaa omana yhtiönään toistaiseksi ja Pihl jatkaa yrityksen johdossa, mutta Kiwa Inspectan palveluksessa. Kauppasopimus allekirjoitettiin maanantaina 12.11.2018.

Kuvassa vasemmalta lukien: Tapio Räsänen, Jani Pihl, Maarit Pihl, Antti Lehtomäki, Heikki Lampinen, Mikko Törmänen, Jari Haavisto.

Lue lisää

Katso kaikki