Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi QMG-yrityskaupan

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan – LVI-Trio liittyy QMG:hen.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan – LVI-Trio liittyy QMG:hen.

Talotekniikkakonserni QMG (Quattro Mikenti Group) ostaa LVI-Trion ja sen tytäryhtiöt Trio Ilmastoinnin ja Trio Korjausrakentajan. Kilpailu- ja kuluttajavirasto on hyväksynyt kaupan ja osapuolet vahvistivat jo aiemmin sovitun yrityskaupan 23.12.2020.

LVI-Trio työllistää tytäryhtiöineen noin 160 ammattilaista. Kauppa ei vaikuta henkilöstön asemaan tai asiakassopimuksiin. LVI-Trion osakkaat jatkavat QMG-konsernin osakkaina sekä työskentelevät yhtiön tehtävissä.

LVI-Trion ja sen tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 24 miljoonaa euroa. QMG-konsernissa ne liittyvät osaksi talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointipalveluita tarjoavaa QMG Partnersia, johon kuuluu kymmenen yritystä pääkaupunkiseudulla. Yrityskauppa vahvistaa QMG:n markkinaosuutta ja tarjontaa pääkaupunkiseudulla konsernin strategian mukaisesti.

– QMG-konserni jatkaa kasvuaan yritysostoin. Keskitymme kolmeen alueeseen: uudisrakentamisen projekteihin, sellaisiin korjaushankkeisiin, jotka sopivat nykyisiin vahvuuksiimme, sekä talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointitöihin, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen toteaa.

Lue lisää

Katso kaikki