Kiinteistöhuolto MAK osaksi Tapiolan Lämpö -konsernia

Yhteensä 30 henkeä työllistävä Kiinteistöhuolto MAK Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen vanhalla nimellään.

Isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Tapiolan Lämpö -konserni vahvistaa läsnäoloaan pääkaupunkiseudulla. Helsinkiläinen Kiinteistöhuolto MAK Oy on liittynyt osaksi Tapiolan Lämpöä 1.1.2021 alkaen. Yhteensä 30 henkeä työllistävä Kiinteistöhuolto MAK Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen vanhalla nimellään.

Yrityskauppa on osa Tapiolan Lämmön strategiaa, jonka mukaan se voimistaa markkina-asemaansa ja palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla. Konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Tapiolan Keskustorni Oy, Karakallion Huolto sekä Hakunilassa toimiva JS-Audit.

Kiinteistöhuolto MAK:in liittyminen Tapiolan Lämmön yritysperheeseen laajentaa monipuolisten kiinteistöpalveluiden tarjontaa ja palvelua asiakkaille koko pääkaupunkiseudulla.

– Kiinteistöhuolto MAK:n tulo osaksi konserniamme on meille tärkeä strateginen liike. Tähtäämme toimialan parhaiten asiakasta kuuntelevaksi ja palvelevaksi kumppaniksi asunto- sekä kiinteistöyhtiömarkkinalla. Kiinteistöhuolto MAK on 30 vuotta vanha yritys, joka tunnetaan poikkeuksellisen pitkistä asiakassuhteistaan ja rehdistä palveluhengestään, Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen toteaa.

– Meille oli tärkeää päästä osaksi maineikasta – jo 65 vuotta vanhaa –, mutta voimakkaasti kehittyvää kiinteistöalan yritystä. Osaamisemme pääsee nyt entistä laajempaan käyttöön, sillä nyt pystymme palvelemaan taloyhtiöitä ja kiinteistöjä eri puolella pk-seutua, Kiinteistöhuolto MAKin toimitusjohtaja Jorma Nurmela sanoo.

Lue lisää

Katso kaikki