Kiertotaloushaku on auki

Kiertotaloushaku on auki: ehdota 22.1.2019 mennessä kokeilua, joka ratkoisi muoveihin, tekstiileihin ja rakentamiseen liittyviä haasteita.

Kiertotaloushaku on auki: ehdota 22.1.2019 mennessä kokeilua, joka ratkoisi muoveihin, tekstiileihin ja rakentamiseen liittyviä haasteita.

 

Motivan koordinoima valtioneuvoston kanslian kokeiluhaku on auki 22.1. asti. Yhtenä haun teemana on kestävä rakentaminen ja tilojen käyttö. Kokeilujen toteuttamiseen on varattu yhteensä 150 000 euroa ja jatkokehittämiseen 50 000. Yksittäisen kokeilun toteuttamiseen on varattu 5000 euroa.

 

Kyse on tästä:

 

Mitä? Kokeiluhaku, jossa etsitään liiketoiminnallisia ratkaisuja muoveihin, tekstiileihin ja rakentamiseen liittyviin haasteisiin. Kokeilujen toteuttamiseen on varattu 120 000 euroa. Yksittäinen kokeilu toteutetaan 5000 eurolla. Kokeilujen päätyttyä potentiaalisimmille kokeiluille on varattu jatkokehittämiseen yhteensä 50 000 euroa.

 

Milloin? Hakuaika 11.12.2018-22.1.2019.

 

Kenelle? Erityisesti yrityksille ja muille liiketoimintaa harjoittaville.

 

Miksi? Suomella on hyvät mahdollisuudet kasvaa kokoaan suuremmaksi ilmastotoimijaksi. Kokeiluilla

voidaan löytää uusia ratkaisuja tulevien sukupolvien hyväksi. Yhteisesti sovittuihin tavoitteisiin tarvitaan vielä useita konkreettisia ratkaisuehdotuksia.

 

Kuka?  Kokeilun paikka yhdistää kokeilijat, ideoijat ja rahoittajat etsimään ratkaisuja kestävän muutoksen vauhdittamiseksi. Yhteisöllisen alustan taustavoimina ovat valtioneuvoston kanslian Kokeileva Suomi -hanke ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva.

 

Lue lisää hausta: https://www.kokeilunpaikka.fi/fi/kiertotaloushaku/

Lue lisää

Katso kaikki