Kuva: BoKlok
Keravan Kuusikulma on viisikerroksinen puutaloyhtiö, joka nousee Keravan Saviolle.

Keravan Saviolle uusi puukerrostalo

Keravan Saviolle on tulossa uusi puukerrostaloyhtiö. As. Oy Keravan Kuusikulmaan tulee yhteensä 48 asuntoa.

Kuusikulma sijaitsee aivan Savion junaradan varrella, lähellä palveluita, kouluja ja leikkipuistoa. Alueella on myös viihtyisä pientaloalue sekä vehreää ulkoilumaastoa.

– Kuusikulma on valmistuttuaan BoKlokin toinen viisikerroksinen puutalo. Ensimmäinen vastaavanlainen puukerrostaloyhtiömme Vantaan Voltti on valmistumassa Koivukylään kevättalvella 2020, kertoo BoKlok Suomen maajohtaja Kati Valtonen.

Kuusikulman asuntojen koot vaihtelevat 28 neliömetristä 76,5 neliöön, ja asuntokohtaisten huoneiden määrä vaihtelee yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin.

– BoKlok-asunnoissa on mietitty ympäristötehokkaita ratkaisuja monesta näkökulmasta: Asukkaiden yhteissauna säästää sekä oman kodin neliöitä että energiaa. Tehokkaiden ja energiaa säästävien neliöiden lisäksi esimerkiksi keittiöistä löytyvät hyvät kierrätysmahdollisuudet, ja kohteen keittiön kaapinovet ovat kierrätysmateriaalia, toteaa Valtonen.

Keravan Kuusikulman asuntojen ennakkovaraus alkaa tammikuussa.

Vantaan Voltin ja Keravan Kuusikulman lisäksi Tuusulan uudelle, vuoden 2020 asuntomessualueelle Rykmentinpuistoon on parhaillaan rakenteilla BoKlokin pienkerrostalokohde Tuusulan Tähtipolku.

 

Jätä kommentti

*

*