Kaukolämpöalalla palkittiin ansioituneita

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n järjestämä Kaukolämpö 2019 -tapahtuma on alan merkittävin jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen ammattitapahtuma.

Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n järjestämä Kaukolämpö 2019 -tapahtuma on alan merkittävin jäähdytys- ja lämmitysratkaisujen ammattitapahtuma.

Tänä vuonna 22.11. Tampereella pidetyssä tapahtumassa palkittiin kaukoenergia-alalla ansioituneita uranuurtajia. Ansiomerkit jakoi Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry:n hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Vainikka.

Kultaisen ansiomerkin sai tänä vuonna 8 henkilöä.

Kultainen ansiomerkki myönnetään kaukolämpöalalla toimivalle tai toimineelle henkilölle tunnustuksena uraauurtavasta ja ansiokkaasta toiminnasta alan kehittämiseksi valtakunnallisesti ja paikallisesti.

Kultainen ansiomerkki voidaan myöntää myös henkilöille, jotka ovat erittäin merkittävästi ja ansiokkaasti toimineet alan luottamustehtävissä tai muissa kaukolämpöalan tuntemusta vaativissa tehtävissä. Kultaisen ansiomerkin saaminen ei edellytä määrättyä toimiaikaa alalla.

Kultaisen ansiomerkin saivat:

Ari Eklund, Turku Energia Oy

Urpo Holma, Turku Energia Oy

Ilkka Järvinen, Lapuan Energia Oy

Jukka Järvenpää, Kokemäen Lämpö Oy

Juha-Pekka Hilden, Hyvinkään Lämpövoima Oy

Paavo Latva-Rasku, Kannuksen Kaukolämpö Oy

Seppo Salmela Kannuksen Kaukolämpö Oy

Ulla Vuorenmaa, Kannuksen Kaukolämpö Oy

Hopeinen ansiomerkki myönnettiin yhdelle henkilölle vuonna 2019


Hopeinen ansiomerkki myönnetään tunnustuksena 20 vuoden palveluksesta kaukolämpöalalla toimineille, ansioituneille henkilöille. Hopeinen ansiomerkki voidaan myöntää myös henkilöille, jotka ovat ansiokkaasti toimineet alan luottamustehtävissä tai muissa kaukolämpöalan tuntemusta vaativissa tehtävissä.

Näiden henkilöiden toimiaikaa ei ole rajoitettu. Heiltä edellytetään kuitenkin pitkäaikaista tai muutoin merkittävää toimintaa alan hyväksi.

Hopeisen ansiomerkin sai Kimmo Pesonen, Elenia Lämpö Oy

Pronssisen ansiomerkin sai tänä vuonna yksi henkilö

Pronssinen ansiomerkki voidaan myöntää 10 vuoden palveluksesta kaukolämpöalalla toimineille, ansioituneille henkilöille.

Pronssisen ansiomerkin sai Hannu Korjonen, Laihian Nuuka Lämpö Oy

Lue lisää

Katso kaikki