Kalasatamaan kohtuuhintaisia laatuasuntoja

Lehdon uudet asunto-osakeyhtiöt Edison ja Newton nousevat Kalasatamaan, ja niiden kaikkiaan 232 asunnon kohteita voi varata kesäkuusta 2019 alkaen.

Rakentamisessa käytetään Lehdon kehittämää Nero-konseptia, jossa laadun takeena on kotimaisen tehtaan oma moduulituotanto sekä huolellinen työsuunnittelu.

”Nero-konseptissa ei lähdetä keksimään pyörää uudelleen vaan rakentaminen perustuu testattuun tietoon. Kun rakennusten suunnittelussa hyödynnetään meidän omia moduuleja sekä muita konseptin mukaisia ratkaisuja, yllätyksiä tulee vähemmän, aikataulu ja budjetti pitävät”, sanoo kohteesta vastaava työpäällikkö Markus Pulkkinen. 

”Keittiö- ja kylpyhuonemoduulit kasataan Oulaisissa tehtaallamme, kuivassa ja säältä suojassa. Näin laadukkaan työn tekeminen ja valvonta on huomattavasti helpompaa ja virheet voidaan minimoida.”

”Keittiö- ja kylpyhuonemoduulit lasketaan valmiina asuntoon heti, kun runko on valmis. Parin viikon kuluessa rakennuksen vaippa on ummessa ja lämmöt päällä. Työmaalta jäävät lähes kaikki keittiöiden ja kylpyhuoneiden rakentamiseen liittyvät työvaiheet pois, mikä säästää paljon aikaa.”

Kohteiden arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2021. Työmaalla on parhaillaan käynnissä purkutyöt. Newton ja Edison -talojen asuntojen hinnat ovat koosta riippuen 10–15 prosenttia alueen hintoja matalammat.

”Nero-konsepti tuo rakentamiseen kustannustehokkuutta. Kun yllätykset on matkan varrella minimoitu, budjetti pitää”, sanoo Lehdon hankepäällikkö Jussi Rantanen.

”Helsingin asuntojen hinnat ovat karanneet hyvin korkeiksi. Me haluamme tarjota mahdollisimman monelle tilaisuuden asua älykaupunginosaksikin kutsutussa Kalasatamassa.”

Jätä kommentti

*

*