Rakennusliike Lapti uudistaa Tampereella Huikkaan aluetta rakentamalla kaksi alueen vanhaan rakennuskantaan luontevasti sulautuvaa kerrostaloa.

Kaksi kerrostaloa Huikkaan alueelle Tampereelle

Rakennusliike Lapti Oy rakentaa Hakametsän itäpuolella sijaitsevan Huikkaanaukion läheisyyteen Ali-Huikkaantielle kaksi nelikerroksista kerrostaloa, joihin tulee yhteensä 54 huoneistoa.

Taloihin on suunniteltu asuntoja yksiöistä tilaviin perheasuntoihin. Kohteen on suunnitellut arkkitehti Harri Mäkiaho Arkkitehtipalvelu Oy:stä. Rakentaminen on käynnissä ja talot valmistuvat kesällä 2021.

Asunto Oy Huikkaan Harmonian huoneistot ovat moderneja ja viihtyisiä. Jokaiseen huoneistoon kuuluu parveke tai ranskalainen parveke sekä osaan myös oma lasiseinällä varustettu sauna.

– Huikkaan alueelle Tampereelle rakennettava Asunto Oy Huikkaan Harmonia sijoittuu pääosin 1950-1980-luvuilla rakennetulle asuinalueelle, kertoo Rakennusliike Lapti Oy:n tuotantojohtaja Tapio Rantala.

– Huikkaan Harmoniassa suunnittelun lähtökohtana on ollut rakennusten luonteva sijoittuminen ympäröivään rakennuskantaan, mikä näkyy muun muassa talojen harjakattona ja julkisivujen rapattuina pintoina. Huikkaan alueen kaltaisissa täydennysrakennuskohteissa haluamme tuoda alueelle uutta ja modernia rakennuskantaa vanhaa kunnioittaen.

Jätä kommentti

*

*