Jyväskyläläinen Inmeco osaksi Solwers-konsernia

Solwers ostaa Inmeco Oy Rakennuskonsultit.

Solwers ja Inmeco Oy Rakennuskonsultit ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Jyväskylässä ja Seinäjoella toimiva rakentamisen asiantuntijapalveluita tarjoava Inmeco siirtyy osaksi Solwers-konsernia.

– Tällä kaupalla vahvistamme hyvässä vauhdissa olevaa kasvua ja saamme toimintaamme leveämmät hartiat. Jatkamme toimintaa omalla nimellämme ja tiimillä, toimitusjohtaja Pasi Korhonen kertoo.

Inmeco Oy Rakennuskonsultit on perustettu 1987 ja sen osaaminen keskittyy rakennuttamiseen ja valvontaan. Se tarjoaa palveluita koko rakentamisen elinkaarelle. Lisäksi yrityksellä on asiantuntemusta lämpökuvauksista ja tiiveysmittauksista. Inmeco työllistää 18 henkilöä.

– Haemme jatkuvaa kasvua ja Inmeco vahvistaa tarjontaamme projektijohtamisen asiantuntemuksellaan. Olemme iloissamme voidessamme toivottaa heidät tervetulleeksi, Solwers-konsernin hallituksen puheenjohtaja Leif Sebbas toteaa.

Yli 300 henkilöä työllistävä Solwers-konserni koostuu tällä hetkellä yhteensä 20 suunnitteluun, projektijohtoon ja digitaalisten palvelujen tarjoamiseen erikoistuneesta yrityksestä Suomessa ja Ruotsissa. Solwers-konsernin vuoden 2020 pro forma -liikevaihto oli yli 42 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Katso kaikki