Jussi Erälahti Ramboll Finland Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Jussi Erälahti siirtyy Rambolliin Sweco PM Oy:stä.

Jussi Erälahti. Kuva: Ramboll/Sanna Liimatainen.

Jussi Erälahti vastaa tehtävässään projektiliiketoiminnan ja projektihallinnan kehittämisestä sekä yhtiötason strategisten muutosten koordinoinnista ja seurannasta Suomessa, kertoo Ramboll tiedotteessaan.

– Huippuasiantuntemuksen ja monialaosaamisen lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa tilannekuvaa ja systemaattisesti tuotettua ja analysoitua dataa projekteissa päätöksenteon tueksi.  Aiomme sujuvoittaa suunnitteluprosessiemme aikataulujen hallintaa ja yhteensovitusta. Jussi on rakennushankkeiden projektinhallinnan ja eri toteutusmuotojen kokenut asiantuntija ja hänen johdollaan teemme tätä kehitystyötä, toimitusjohtaja Maija Jokela sanoo tiedotteessa.

– On hienoa päästä kehittämään yhdessä Rambollin palveluja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin – niihinkin, jotka heille valkenevat ehkä vasta projektin aikana. Konsultin ja tilaajan välisen suhteen pitäisi aina olla kumppanuutta, jossa yhdessä etsitään ratkaisuja tavoitteiden saavuttamiseksi, Erälahti sanoo tiedotteessa.

Ramboll kehittää nyt ja tulevina vuosina liiketoimintaansa ja henkilöstönsä osaamista voimakkaasti kestävä kehitys edellä.

– Kestävä kehitys vaatii uuden oppimista ja uusia ratkaisuja, mutta samalla se antaa tilaisuuden näyttää, miten tärkeässä roolissa suunnittelu ja projektinhallinta ovat rakennushankkeiden onnistumisessa. Suunnittelijat ja projektinhallinnan asiantuntijat ovat avainasemassa hankkeiden tavoitteiden selkeyttämisessä, vaihtoehtojen esiin tuomisessa ja vertailussa sekä hankkeen ohjaamisessa parhaisiin ratkaisuihin, Erälahti sanoo tiedotteessa.

Jussi Erälahti siirtyy Rambolliin Sweco PM Oy:stä. Hän on toiminut 25 vuotta rakennuttamisen ja vaativien infra- ja talonrakentamishankkeiden projektinjohtajana. Tehtävässään hän raportoi toimitusjohtaja Maija Jokelalle

Lue lisää

Katso kaikki