Juha-Pekka Smolander WSP Finlandin sektorijohtajaksi – ”Talotekniikan potentiaali on kasvava kiinteistöjen teknistyessä”

Juha-Pekka Smolander. Kuva: WSP Finland

DI Juha-Pekka Smolander on aloittanut Talo & Teollisuus -sektorin johtajana ja johtoryhmän jäsenenä WSP Finlandilla 1.10.2022, kertoo WSP tiedotteessaan.

Smolanderilla on pitkä kokemus suunnittelualalta ja rakennusteollisuudesta myynnin, urakoinnin, tuotekehityksen ja asiakasvastuiden johtamisen parissa. Hän on johtanut yhdeksän vuotta Rambollin rakennetekniikan sektoria.

− Haemme tällä strategiakaudella kasvua talo- ja teollisuussuunnittelusta. Myös energiasektori ja erityisesti uusiutuva energia on noussut merkittävään asemaan maailman tapahtumien johdosta. Juha-Pekka tuo WSP:lle laajan asiakasosaamisen ja -verkoston sekä vahvaa projektin- ja suunnittelun johtamisen kokemusta, sanoo WSP Finlandin toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo tiedotteessa.

− Rakentamisessa ja erityisesti suunnittelussa usein haasteena on projektin johtaminen. Olen vahvasti taustavaikuttajana luotsannut organisaatiota läpi hyvin merkittävien hankkeiden kohti onnistumisia. Muun muassa Tripla-, Keskustakirjasto-, Uusi lastensairaala-, Länsimetron 2 vaihe-, T2 terminaali-, Keski-Suomen sairaala Nova- ja Tampere Kansi ja areena (Nokia Areena) – sekä Vaasassa Botnia High 5 -projekteista on jäänyt hyvä kokonaiskuva suunnittelun ja projektinjohtamisen tärkeydestä ja yleisesti hankkeiden onnistumisten avaimista, sanoo Juha-Pekka Smolander.

− Talotekniikan potentiaali on kasvava kiinteistöjen teknistyessä, ja siinä voittajia ovat kiinteistön omistajat ja käyttäjät muun muassa sisäilman laadussa, työviihtyvyydessä ja energiatehokkuudessa. WSP:n laaja-alaisuus mahdollistaa monialaisen palvelutarjonnan asiakkaillemme.

Lue lisää

Katso kaikki