Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry rakentaa senioriasuntokeskittymää – Arelle keskittymän uudisrakennuskohteen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakat

Sopimus on arvoltaan n. 1,9 miljoonaa euroa.

Havainnekuvassa senioriasuntokeskittymä Ruoritien Helmi, kuva: Joensuun Hoiva- ja Palveluyhdistys ry.

Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry rakentaa mittavaa senioriasuntokeskittymää. Are toteuttaa keskittymän uudisrakennuskohteen lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtourakat. Sopimus on arvoltaan n. 1,9 miljoonaa euroa, kertoo Are Oy tiedotteessaan.

Ruoritien Helmi on 1970-luvulla valmistunut palveluasumisyksikkö Joensuun Rantakylässä. Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry peruskorjaa nykyisen asuinyksikkönsä, johon uudistetaan seniorikodit noin 50 asukkaalle. Kohdetta laajennetaan myös uudisrakennuksella, johon rakentuu 101 asuntoa. Rakennustyöt valmistuvat vuonna 2024.

Uudisrakennuskohde koostuu kolmesta kerrostalorakennuksesta, jotka ovat pinta-alaltaan noin 5 600 m2. Rakennustyöt alkoivat syyskuussa 2022.

– Ruoritien Helmi on joensuulaisille merkityksellinen hanke, ja olemme erittäin iloisia osallistuessamme tähän projektiin. Yhteistyömme kohteen parissa on lähtenyt hienosti käyntiin, ARE:n toimipistepäällikkö Petri Heiskanen kertoo tiedotteessa.

– Joensuun hoiva- ja palveluyhdistys ry on toiminut ikäihmisten asumisratkaisujen parissa jo 70 vuoden ajan. Kumppaninamme Are mahdollistaa kokemuksellaan asukkaillemme viihtyisän asumisen, yhdistyksen toiminnanjohtaja Jukka Tuunanen sanoo tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki