Joakim Forsström INR:n uudeksi maajohtajaksi

Forsströmillä on pitkä kokemus ja vahva tuntemus kylpyhuonemarkkinoista ja osaamisellaan hän vahvistaa INR:n markkina-asemaa Suomessa.

Joakim Forsström aloittaa Suomen uutena maajohtajana. Hänellä on vankka tausta sekä INR:n myyntipäällikkönä, että suomalaisten Sanka suihkuseinien tuotantopäällikkönä. Forsströmillä on pitkä kokemus ja vahva tuntemus kylpyhuonemarkkinoista ja osaamisellaan hän vahvistaa INR:n markkina-asemaa Suomessa.

Forsström siirtyy maajohtajaksi 1. helmikuuta 2021 ja korvaa Petteri Tarkion, joka jättää tehtävänsä INR:ssä.

– Toivotamme Joakim Forsströmin tervetulleeksi uuteen tehtäväänsä Suomen maajohtajana ja olemme vakuuttuneita siitä, että hän – yhdessä omistautuneen myyntitiiminsä kanssa – jatkaa brändin kehitystä Suomen myyntikanavissa, sanoo toimitusjohtaja Carsten Friis.

-Haluan erityisesti keskittyä INR:n korkealaatuisten kylpyhuonetuotteiden myynnin kehittämiseen Suomessa. Tavoitteemme on vahvistaa nykyisiä asiakassuhteitamme sekä luoda tehokkaasti uusia,  Forsström sanoo.

INR Iconic Nordic Rooms lanseerasi Suomessa vuonna 2019 täysin uuden kylpyhuonekalustevalikoiman, jonka laatu ja toimivuus on markkinoiden parhainta. Lanseerauksen yhteydessä pidensimme takuuajan 15 vuoteen.

Tämän lisäksi INR on monien vuosien ajan tarjonnut räätälöityjä suihkuratkaisuja, jossa mittatilaus kuuluu hintaan, joka on osaltaan vaikuttanut markkina-asemaan Pohjoismaiden johtavana suihkuasiantuntijana.

Lue lisää

Katso kaikki