Jimexo Tech Oy osaksi Rejlers Finlandia

Rejlers Finland Oy:n tytäryhtiö Jimexo Tech Oy on Tampereella toimiva insinööritoimisto, joka tuli osaksi Rejlers Finlandia 1.6. alkaen. Fuusion myötä kaikki Jimexon työntekijät siirtyivät Rejlersiin vanhoina työntekijöinä.

Jimexo Tech Oy on tamperelainen, vuonna 2010 perustettu insinööritoimisto, joka tuottaa teollisuuden projektipalveluja, teknisiä esisuunnittelu- ja toteutussuunnittelupalveluja sekä turvallisuuden asiantuntija- ja projektipalveluja kemian-, metsä- ja teknologiateollisuuteen.

Fuusion myötä Tampereelle muodostuu uusi, yli 130 huippuosaajan yksikkö, kun kaikki Jimexon 60 ammattilaista siirtyvät Rejlersin työntekijöiksi. Jimexo Tech Oy:n toimitusjohtaja Timo Heinisuo jatkaa Rejlersillä Teollisuuden Growth-yksikön toimialajohtajana.

Yritykset ovat toimineet tuloksellisesti yhteistyössä jo ennen fuusiota.

– Ennen fuusiota ehdimme toimia uuden omistajan tytäryhtiönä 1,5 vuotta. Tuona aikana kävi hyvin selväksi, että siirrymme osaksi toimivaa työyhteisöä. Nyt jatkamme hyväksi koettua yhteistyötä uuden nimen alla, sanoo Timo Heinisuo.

Rejlersin teollisuusliiketoiminnan palveluksessa on lähes 600 asiantuntijaa prosessi-, kone-, tehdas-, rakenne-, sähkö-, automaatio- ja instrumentointitekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa sekä HSEQ:n ja digitaalisten palveluiden asiantuntijatehtävissä.

– Erikoisosaamistamme ovat EPCM- ja EPC-projektit sekä niiden toteuttamista edeltävä esi- ja perussuunnittelu. Projektitoiminnassa oleellisen osan muodostavat projektinjohto-, hankinta- ja työmaapalveluiden erikoisosaajamme, Heinisuo kertoo.

Rejlersin uusi 1500 m²:n toimitila Tampereen Dynamo Business Parkissa palvelee asiakkaitaan teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran suunnittelu- ja projektitarpeissa. Toimipisteitä Rejlersillä on Suomessa kaiken kaikkiaan 20 eri paikkakunnalla.

– Rejlers Finland Oy:n palvelutarjoama on jatkoa Jimexo Tech Oy:n palvelurakenteelle, sanoo Heinisuo.

Lue lisää

Katso kaikki