Jensen Hughes ostaa suomalaisen L2 Paloturvallisuus Oy:n

Strateginen yrityskauppa laajentaa Jensen Hughesin läsnäoloa Euroopan markkinoilla ja lisää L2 Paloturvallisuuden palveluvalikoimaa.

Jensen Hughes, turvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelu- ja konsultointialan maailmanlaajuinen suuyritys ilmoitti 5.3. ostaneensa suomalaisen paloturvallisuusyrityksen L2 Paloturvallisuus Oy:n. Se on erikoistunut suurten ja vaativien projektien paloturvallisuuden konsultointiin ja toiminnalliseen paloturvallisuussuunnitteluun.

Viime vuosina Gryphon Investorsin portfolioon kuuluva Jensen Hughes on tehnyt useita investointeja nimekkäisiin paloturvallisuuteen keskittyviin yrityksiin ympäri maailman. Vuonna 2018 Jensen Hughes teki yrityskaupat Iso-Britanniassa ja Irlannissa toimivan Jeremy Gardner Associatesin (JGA) kanssa. Seuraavat investoinnit ovat olleet IFIC Glasgow’sta ja SAFire Soulista.

Vuonna 1998 perustettu L2 Paloturvallisuus on edelläkävijä suomalaisessa paloturvallisuussuunnittelussa ja on alusta alkaen ollut mukana useimmissa Suomen merkittävimmissä rakennusprojekteissa.

– L2:n henkilökunta on Juha-Pekka Laaksosen johtamana ollut paloturvallisuuden lainsäädännön kehityksen eturintamassa luoden sellaista teknistä osaamista. Se tulee vaikuttamaan Suomessa ja sen naapurimaissa vielä vuosikymmeniä, sanoo Jensen Hughesin toimitusjohtaja Raj Arora.

– Olemme innoissamme, että he liittyvät joukkoomme tuoden asiantuntemuksensa asiakkaidemme kasvavien tarpeiden käyttöön Euroopassa.

L2 Paloturvallisuuden perustajaosakas Juha-Pekka Laaksonen on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien toisen perustajaosakkaan Jukka Laineen jäätyä eläkkeelle. Yhtiön palveluksessa on 36 työntekijää ja toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa.

– Jensen Hughes tarjoaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaille uusia palveluja ja teknistä osaamista, joilla vahvistamme entisestään toimialan edelläkävijän asemaamme. Samalla uusien urapolkujen ja resurssien myötä uskomme L2:n olevan vielä entistäkin houkuttelevampi työpaikka kilpailtaessa alan huippuosaajista. Laaksonen kiteyttää.

Jensen Hughes
Jensen Hughes on kansainvälinen turvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelu- ja konsultointialalla. Yli 1 400 insinöörin, konsultin ja tutkijan muodostamien tiimien valikoimaan kuuluvat paloturvallisuussuunnittelu, paloturvallisuusjärjestelmien suunnittelu ja analysointi, turvallisuuskonsultointi, palontutkinta ja palotutkimus, riskienhallinta ja -analysointi, tuotekehitys ja -testaus sekä tarkastus ja auditointipalvelut.

Tietoa L2 Paloturvallisuus
L2 Paloturvallisuus Oy on 1998 perustettu paloturvallisuuden suunnittelu- ja konsultointiyritys. L2:n menestys perustuu pitkään käytännön kokemukseen, vahvaan teoreettiseen taustaan ja laajaan verkostoon. Tyypillisimmät toimeksiannot liittyvät rakennusten paloturvallisuussuunnitteluun ja riskienhallintaan, mutta asiantuntemus kattaa myös muut paloturvallisuuden osa-alueet.

Lue lisää

Katso kaikki