Jani Piiroinen Assemblinin hankintapäälliköksi – ”Odotan kovasti sitä, että näen maailman niin sanotusti pöydän toiselta puolen”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Insinööri (AMK) Jani Piiroinen on nimitetty Assemblinin hankintapäälliköksi. Hän aloitti työtehtävässään 19.4.2022 ja työskentelee Helsingin toimipisteessä, kertoo Assemblin tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

Piiroisen työtehtävä on täysin uusi myös Assemblin Oy:llä. Hänen tehtävänään on kehittää hankinnan toimintatapoja ja mahdollistaa kollegojen suoriutuminen heidän hankkeissaan entistä tehokkaammin ja vaivattomammin. Piiroinen työskentelee sekä talotekniikkaurakoinnin, että teknisten Palveluiden kanssa. Hän kehittää toimintaa myös yrityksen tytär- ja sisaryhtiöissä.

Piiroinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Uponorilla avainasiakaspäällikkönä ja koulutukseltaan hän on insinööri (AMK). Hän on pitkän linjan ammattilainen, jolla on pitkä työhistoria erilaisista myynnin työtehtävistä.

– Olen tehnyt jo pitkän uran tavarantoimittajan palveluksessa ja odotan kovasti sitä, että näen maailman niin sanotusti pöydän toiselta puolen, toteaa Piiroinen tiedotteessa.

Piiroinen kuvailee itseään suhteiden rakentajaksi ja hän näkee suurena etuna sen, että hän tuntee hyvin yhteistyökumppaneiden toimintatavat ja alan merkittävämmät vaikuttajat.

Lue lisää

Katso kaikki