Kuva: Piritta Porthan

Isto Hietanen jättää SuLVIn

Vasta lokakuussa tehtävässään aloittanut Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n toiminnanjohtaja Isto Hietanen on irtisanoutunut työ- ja luottamustehtävistään. Lähtöön ei liity muuta dramatiikkaa kuin aikataulu, jossa tapahtumat ovat edenneet.

Hietanen toteaa SuLVIn hallitukselle aamupäivällä 2.12. lähettämässä tiedotteessaan, että: ”Olen päättänyt jättää SuLVIn toiminnanjohtajan tehtävät. Tiimi täällä konttorilla on mitä parhain ja tehtävä on ollut erittäin mielenkiintoinen.”

”Ennen toiminnanjohtajan tehtävän hakua olin hakenut toista mielenkiintoista paikkaa ja nyt se paikka vapautui. Koen, että tämä kortti on nyt katsottava. Valinta ei ole ollut helppo ja päädyin tähän ratkaisuun pitkän pohtimisen tuloksena.”

”Haluan kiittää teitä kaikkia hyvästä yhteistyöstä ja tästä ajasta, jonka olen saanut kanssanne viettää.”

”Luonnollisesti on harmi, että menetämme erittäin pätevän toiminnanjohtajan näin pian. Isto ehti tehtävässään uudistaa ja kehittää SuLVIn tapaa toimia hallituksen toivomaan suuntaan”, kertoo SuLVIn hallituksen puheenjohtaja Mikko Liljeberg.

”Ymmärrämme kuitenkin hyvin, että Istolle työelämässä nyt avautunut mahdollisuus on sellainen, johon hän haluaa panostaa.”

Liiton puheenjohtaja Tapio Kanerva kertoo, että lähtö tuli todella yllätyksenä. Vielä huomiselle oli varattu tilaisuus kertoa SuLVIn tulevaisuuden suunnitelmista Hotoraudan Vääntäjien Korkean Raadin tilaisuudessa.

”Isto otti hommat hyvin haltuunsa, joten ei tätä millään voinut arvata. Nyt lähdemme liikkeelle taas nollatilanteesta ja ryhdymme välittömästi etsimään uutta henkilöä tehtävään”, Kanerva kertoo.

”Ikävä tilanne, mutta jokaisella on oikeus katsoa omat korttinsa.”

Jätä kommentti

*

*