Innovation Award of Excellence -palkinto Swegonille

Intian Bangaloren ACREX 2012 -messuilla Swegon sai Innovation Award of Excellence -palkinnon. ACREX on etelä-Aasian suurin lvis-alan merkittävimmille toimijoille suunnattu, vuosittain järjestettävä kansainvälinen messutapahtuma.

Palkinto myönnettiin Swegonin kehittämälle toimistojen ja julkisten tilojen sisäilmastoinnin GOLD + Parasol – kokonaisratkaisulle. Palkinto on tunnustus Swegonin edelläkävijyydelle ja johtavalle roolille sisäilmastoinnin kokonaisratkaisujen ja -järjestelmien sekä sisäilmalaitteiden kehittäjänä ja markkinoijana.

– Tämä huomionosoitus tarkoittaa merkittävää ilmastointialan painopisteen muutosta komponentti- ja laitekeskeisyydestä kokonaisratkaisu- ja järjestelmäkeskeisyyteen, sanoo Swegon AB:n toimitusjohtaja Mats Holmqvist ylpeänä.

Swegon-konserniin kuuluva Blue Box perustaa uuden tehtaan Intiaan. Tehtaasta tulee Swegonin sillanpääasema, joka palvelee Intian ja Keski-Aasian kasvavia markkinoita.

– Tuotantolaitos rakennetaan Mumbaihin ja se aloittaa kokoamalla close control -tuotteitamme. Tavoitteemme on aloittaa tuotteiden kokoaminen tehtaassa vuoden 2012 viimeisellä neljänneksellä, kertoo Holmqvist.

Kuvassa Swegonin edustajat ACREX-messuilla: Carl Tobisson, Somendra Sengupta, Robert Simonsson ja Hermes Santi.

Lue lisää

Katso kaikki