iLOQ ja YIT aloittavat yhteistyön

iLOQ ja YIT Rakennus Oy allekirjoittivat sopimuksen, joka tuo iLOQin lukitus- ja kulunhallinnan ratkaisut YIT:n uudisasuntokohteisiin.

Sopimuksen myötä iLOQ toimittaa omavoimaiset lukitus- sekä kulunhallinnan ratkaisut integraatiorajapintoineen YIT:n älylukittaviin uudisasuntokohteisiin.

”Tulevaisuudessa yhä useammat asukkaat voivat nauttia digitaalisen pääsynhallinnan turvallisuudesta ja kätevyydestä”, YIT Asuminen -toimialan kehitysjohtaja Marko Oinas sanoo.

iLOQille tuore sopimus on osoitus siitä, että digitaalisessa pääsynhallinnassa on toteutumassa vallankumous.

”Sopimus osoittaa, että digitaalisen pääsynhallinnan edut tunnustetaan ja ymmärretään koko asuntorakentamisen arvoketjussa. On hienoa, kuinka tuotteemme ovat vieneet meidät samalle työmaalle Suomen johtavien kiinteistökehittäjien ja rakentajien kanssa. Tämä tarkoittaa, että visiomme maailmasta, jossa digitaalinen kulunhallinta korvaa mekaanisen lukituksen on toteutumassa”, ILOQin toimitusjohtaja Heikki Hiltunen iloitsee.

”Digitaalisen kulunhallinnan sekä tilojen joustavan ja helppokäyttöisyyden huomiointi jo asuntosuunnittelun alkuvaiheessa on merkittävä askel eteenpäin. Se, että YIT on valinnut meidät ainoaksi kumppanikseen, on vahva tuki innovatiivisille ratkaisuillemme”, sanoo iLOQin Suomen myyntijohtaja Toni Päivinen.

Arjen kustannukset kutistuvat

Paristoton ja ohjelmoitava lukitusratkaisu lisää asuinmukavuutta ja tarjoaa  selkeitä säästöjä vuokralaisille, huoltoyhtiöille sekä asunnon omistajille. Järjestelmän ansiosta muun muassa  iso osa kadonneista avaimista ja lukkojen vaihdosta syntyvistä kuluista poistuu.

YIT:n ja iLOQin ensimmäinen merkittävä yhteishanke on Helsingin Pasilaan valmistuva ostos-, viihde-, liike- ja asuinkeskittymä Tripla. YIT rakentaa Triplaan kiinteistöjä, joissa on yli 400 asuinhuoneistoa. Nämä kiinteistöt varustetaan iLOQin digitaalisen pääsynhallinnan ratkaisuilla.

 

Jätä kommentti

*

*