HögforsGST Oy kasvussa

Leppävirtalaisen Oy GST Group Ltd:n liikevaihto on nelinkertaistunut vuodesta 2005 lähtien. Loppuvuonna 2007 toteutuneen yritysjärjestelyn myötä GST Group liitettiin osaksi Högfors-energiaryhmää. Nyt GST tiivistää yhteistyötään Högfors-energiaryhmän kanssa, ja yhtiön nimi on jatkossa HögforsGST Oy.
HögforsGST on rakentanut vuoden 2007 ja alkuvuoden 2008 aikana Ruotsiin maan kattavan myyntiorganisaation ja odottaa merkittävää kasvua lähivuosina Ruotsista. Yhdessä Högfors-energiaryhmän kanssa on tehty merkittäviä panostuksia Venäjän markkinoille, jossa tavoitteena on paikallinen yhteistyöyritys vuoden 2009 aikana. Lisäksi tutkitaan lämmönjakokeskusten vientiä Kiinaan, jossa Högfors Oy:llä on jo tytäryhtiö.
HögforsGST:n Leppävirran tuotantolaitoksella saneerataan toimistotiloja, ja Leppävirran tuotantoon rekrytoidaan 15 – 20 henkeä ensi vuonna; erityisesti tarvitaan kokoonpanijoita ja putkistohitsaajia.
Högfors-energiaryhmään kuuluu HögforsGST:n lisäksi HögforsSahala Oy, Högfors Oy, Gav Group Oy sekä TTP-yhtiöt Oy ja sen tytäryhtiö Steka Oy. Yhteensä Högfors-ryhmän liikevaihto on 120 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 700 henkeä.

Lue lisää

Katso kaikki