Helsingin kaupungille asuntoja Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan

NCC on allekirjoittanut sopimukset Helsingin Asuntotuotannon (Att) kanssa yhteensä 180 asunnon rakentamisesta Helsingin Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan.

NCC on allekirjoittanut Helsingin Asuntotuotannon (Att) kanssa sopimukset yhteensä 180 asunnon rakentamisesta Helsingin Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan.

Laajasaloon Svanströminkuja 1a:han rakennetaan kolme erillistä taloa, joissa on yhteensä 113 asumisoikeusasuntoa. Kruunuvuorenrantaan Koirasaarentie 50:een nousee yksi pistetalo ja yksi lamellitalo, joihin tulee yhteensä 67 hitas-asuntoa. Kyseessä on kiinteähintaiset kokonaisurakat, joiden yhteisarvo on noin 40 MEUR. Molemmat kohteet valmistuvat loppuvuonna 2020.

”Kohteet tukevat hyvin Att:n tavoitetta tarjota helsinkiläisille lisää laadukasta ja kohtuuhintaista asumista”, kertoo Att:n yksikön päällikkö Anne Pietilä.

”Hankkeita on valmisteltu hyvässä yhteistyössä Att:n kanssa. On hienoa nähdä, miten yhteiset tavoitteet ja kehittyminen kirittävät molempia osapuolia sekä auttavat löytämään ratkaisut yhteisiin haasteisiin”, sanoo NCC:n yksikön johtaja Tuomas Tonteri.

 

Kuva: Kruunuvuorenranta, Koirasaarentie havainnekuva. 

Lue lisää

Katso kaikki