Heatco yhteistyöhön Parmairin ja Komfoventin kanssa

Heatco Finland Oy on sopinut kaksi uutta yhteistyösopimusta.

Kuva: Shutterstock

Yhteistyö Parmairin ja Komfoventin kanssa tulee vahvistamaan ja laajentamaan Heatcon ilmanvaihtojärjestelmiä. Parmairin laadukkaita ilmanvaihtokoneita on tehty jo 1980-luvulla ja koneille on myönnetty avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä. Komfovent valmistaa innovatiivisia ilmanvaihtokoneita ja koneilla on Eurovent-sertifioinnit, kerrotaan Heatco Finland Oy:n tiedotteessa.

Yhteistyön myötä Heatco kasvaa ilmanvaihtojärjestelmien toimittajana. Ennestään Heatcon tuotevalikoimasta on löytynyt Flexitin ilmanvaihtokoneet, joiden  maahantuojana Heatco on toiminut jo pitkään.

Heatco Finland Oy:n visio on uudistaa kiinteistötekniikan toimialaa, tiedotteessa kerrotaan.

– Tarjoamme ilmanvaihtokoneiden ja muiden LVI-tuotteiden lisäksi asiakkailleen LVIAS-suunnittelua, ilmaista määrälaskentaa ja teknistä tukea. Heatcon tarjoama palvelukonsepti tuo hyötyjä asiakkaillemme, sillä huomioimme jo suunnitteluvaiheesta lähtien kaikki rakentamisen vaiheet logistiikasta elinkaarivaiheeseen. Käyttämämme konsepti suoraviivaistaa rakennusprosesseja sekä korjaus- että uudisrakentamisessa ja on käytössä vuosittain tuhansissa kohteissa pienkiinteistöistä suurkohteisiin, tiedotteessa kerrotaan.

Lue lisää

Katso kaikki