Hannu Leinonen lähtee Destiasta

Destian toimitusjohtaja Hannu Leinonen ja yhtiön hallitus ovat yhdessä sopineet, että Leinonen jättää tehtävänsä välittömästi.

Leinonen on toiminut Destian toimitusjohtajana kahdeksan vuotta. Uuden toimitusjohtajan valintaan palataan myöhemmin syksyllä.

”Koko hallituksen puolesta haluan kiittää Hannu Leinosta pitkäaikaisesta johtamisesta ja sitoutumisesta Destiaan. Leinonen on vienyt pitkän murrosvaiheen läpi Destiassa yhtiön muuttuessa entisestä valtionyhtiöstä yksityiseksi yritykseksi,” Destian hallituksen puheenjohtaja Arto Räty sanoo.

”Uskomme Destian kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittymiseen, ja olemme kestävällä pitkäjänteisellä omistajuudella sitoutuneita yhtiöön,” kertoo Ahlström Capitalin toimitusjohtaja ja Destian hallituksen varapuheenjohtaja Hans Sohlström.

Destian hallitus on nimittänyt hallituksen jäsenen Arto Pohjosen yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 7.8.2017 alkaen. Arto Pohjonen on Lujatalon entinen toimitusjohtaja ja hän on toiminut sitä ennen johtajana muun muassa YIT:llä.

Jätä kommentti

*

*