Hannu Keinänen Enston toimitusjohtajaksi

Ensto-konsernin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Hannu Keinäsen. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2019.

Ensto-konsernin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Hannu Keinäsen. Hän aloittaa tehtävässään 1.2.2019.

Hannu Keinänen (synt. 1969) on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja on työskennellyt viimeiset kuusi vuotta teollisuuselektroniikan valmistuspalveluyritys Enics-konsernin toimitusjohtajana. Tätä ennen Hannu toimi Ensto Building Technology -liiketoiminta-alueen johtajana yli viisi vuotta. Keinäsellä on vahvat näytöt toimitusjohtajana menestyksekkään kansainvälisen liiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta.

”Ensto on hieno perheyhtiö, jolla on hyvät arvot, historia ja liiketoimintamahdollisuus smart electricity -alueella”, Keinänen sanoo.

Enstoa vuodesta 2016 luotsannut Ari Virtanen siirtyy 1.3.2019 alkaen IMS Talent -konsultointiyhtiöön, jonne hänet on kutsuttu osakkaaksi.

”Tulin Enstoon tekemään strategista muutosta, ja vaikka mukavasta yhtiöstä on aina haikeata lähteä, olen ylpeä ja iloinen siitä, mitä olemme saaneet yhdessä aikaan kuluneina vuosina”, toteaa Virtanen.

Enston talousjohtaja Marko Aarttila on nimitetty Enston väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi ajalle 1.1.–31.1.2019.

Lue lisää

Katso kaikki