Haltonilta japanilaisen ravintolakoulun sisäilmaratkaisut

Halton toimittaa Japanin Kiotossa sijaitsevaan ravintolakouluun keittiöiden sisäilmaratkaisut.

Halton toimittaa Japanin Kiotossa sijaitsevaan 8 463 neliön suuruiseen ravintolakoulun uudisrakennukseen sisäilmaratkaisut 13 opetuskeittiöön ja neljään ravintolaan lokakuun 2017 loppuun mennessä.

Taiwa Gakuen Education Inc. -ravintolakoulun toimitus sisältää Haltonin ilmastointikatot jopa yli 50 prosenttia energiaa säästävällä ilmanvaihdolla sekä ensimmäisenä Aasian toimituksena ilmastointikattoon integroitavan, maailman ensimmäisen ammattikeittiöön kehitetyn ihmislähtöisen valoratkaisun. Toimituksen kokonaisarvo on noin kaksi miljoonaa euroa.

Ammattikeittiöiden laitteista säteilevä lämpö, korkea ilmankosteus sekä ruoanlaitossa syntyvät kemialliset yhdisteet ja hiukkaspäästöt kuormittavat keittiöympäristöissä työskentelevien terveyttä ja toimintakykyä.

”Uskomme, että hyvä sisäympäristö näkyy myös oppimistuloksissa, kun ihmiset voivat hyvin ja heidän vireystasonsa pysyy korkeana”, sanovat ravintolakoulun johtaja Nakata sekä konditoriapuolen opetuksesta vastaava johtaja Samejima Taiwa Gakuen Education Inc:stä.

Ravintolakoululla on yli 20 vuoden kokemus Haltonin ilmastointikatoista. Uutena elementtinä, ja nyt ensimmäistä kertaa mukana Aasiaan suuntautuvassa toimituksessa, on Haltonin ilmastointikattoon integroitu, maailman ensimmäinen ammattikeittiöön suunniteltu ihmiskeskeinen valaistusratkaisu, joka parantaa näkyvyyttä ja värienerottelukykyä sekä vähentää häiritseviä heijastuksia paljon kiiltäviä pintoja sisältävässä ympäristössä.

”Ilmastointikatto sopii erinomaisesti opetuskeittiöihin, koska se jättää alleen avaraa tilaa eikä estä näkyvyyttä. Lisäksi ilmastointikattoon integroitu valaistus tekee työskentelystä helpompaa ja turvallisempaa, ja auttaa parantamaan työn laatua”, Nakata ja Samejima lisäävät.

Halton on toimittanut Japaniin noin 650 asiakasprojektia vuodesta 1998.

Lue lisää

Katso kaikki