Halton osti ruotsalaisen CRC Medicalin – Yritysosto vahvistaa Haltonin asemaa Ruotsin LVI-markkinoilla

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kai Konola, Mika Halttunen, Tarja Takki-Halttunen, Andres Rehn, Anu Saxén, Per-Erik Karlsson, Mikko Mattila. Kuva: Halton

Ruotsalainen CRC Medical on nyt osa Halton Groupia. CRC Medical toimii Skandinavian terveydenhuolto- ja puhdastilasektorilla, kertoo Halton tiedotteessaan.

CRC Medical tarjoaa räätälöityjä ilmanvaihtoratkaisuja leikkaussaleihin ja puhdastiloihin. Yritysosto vahvistaa Haltonin asemaa Ruotsin LVI-markkinoilla. Yritysoston myötä Haltonista tulee markkinajohtaja leikkaussalien ilmanvaihtoratkaisuissa.

– Meillä on ilo ilmoittaa, että ruotsalainen CRC Medical, vahva paikallinen toimija leikkaussalien ilmanvaihtoratkaisuissa, on liittynyt Haltoniin 1.1.2023. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme täydellisen valikoiman korkealaatuisia ratkaisuja sekä terveydenhuolto- että puhdastilaympäristöihin, sanoo SBA Haltonin johtaja Anu Saxén tiedotteessa.

– Kun Halton otti meihin yhteyttä ja tiedusteli mahdollisesta tulevasta yhteistyöstä, tunsin ylpeyttä. Halton on vahva toimija, jolla on hyvä maine markkinoilla. Pitkän tähtäimen vision omaavana perheyrityksenä, Halton painottaa voimakkaasti innovaatioita. Näen tämän loistavana tilaisuutena kehittää tarjontaamme ja palvella asiakkaitamme terveydenhuoltoalalla entistä paremmin tulevaisuudessa, sanoo Anders Rehn, CRC Medicalin toimitusjohtaja tiedotteessa.

Haltonilla ja CRC Medicalilla on yhteensä yli 800 asennusta sairaaloissa. Yhdistetty asiantuntemus ja tarjonta mahdollistaa laajan valikoiman ratkaisuja erityistä ilmanpuhtautta vaativiin tiloihin, kuten leikkaussaleihin, sterilointiosastoihin, potilashuoneisiin, eristystiloihin, puhdastiloihin ja laboratorioihin.

CRC Medical muuttuu Halton Health AB:ksi vuoden 2023 aikana.

Lue lisää

Katso kaikki