Halton osti Diffus’Airin

Halton Group on sopinut ostavansa ranskalaisen, avaimet käteen -sisäilmaratkaisuja toimittavan Diffus’Air -yhtiön. Vuonna 1996 perustetulla yksityisomisteisella yhtiöllä on pitkä kokemus erityisesti ketjuravintoloiden asiakkuuksista Ranskan markkinoilla. Sopimus yrityskaupasta allekirjoitettiin 6.6.2017.

Ketjuasiakkuudet ovat osoittautuneet lupaaviksi kasvukohteiksi Haltonin keittiöilmanvaihtoratkaisujen liiketoiminnassa Amerikassa ja Aasiassa. Nyt solmittu yrityskauppa tarjoaa Haltonille uudenlaisia mahdollisuuksia ketjuasiakkuuksien kehittämiseen Ranskan markkinoilla.

”Diffus’Air on menestyvä ja tehokas kokonaisvaltaisten sisäilmaratkaisujen toimittaja valitsemassaan asiakaskunnassa. Lisäksi yhtiöiden filosofioissa on yhteneväisyyksiä, sillä molemmat painottavat toiminnassaan ratkaisujen energiatehokkuutta, hyvää suunnitteluosaamista sekä asiakkaalle tuotettavaa laatua. Yhtiöiden liiketoimintamallit ja toiminta-alueet puolestaan täydentävät toisiaan luoden mielenkiintoisia synergiamahdollisuuksia”, Halton-konsernin toimitusjohtaja Kai Konola luonnehtii.

Diffus’Airin toiminta keskittyy tällä hetkellä Pariisin ja Pohjois-Ranskan alueelle. Yhtiön vuotuinen liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 20 omaa ja alihankkijat mukaan lukien yhteensä noin 40 henkeä. Yhtiön toimipiste sijaitsee Gondecourtissa lähellä Haltonin toista Ranskan tehdasta, mikä helpottaa läheistä yhteistyötä näiden yksiköiden välillä.

Diffus’Air jatkaa yrityskaupan jälkeen toimintaansa omana yksikkönään ja nykyisellä nimellään.

Jätä kommentti

*

*