GRK:n uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Toimela

Juha Toimela aloittaa uudessa tehtävässä viimeistään 1.3.2021.

GRK-konsernin emoyhtiön GRK Infra Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri, MBA Juha Toimelan.

Juha Toimela aloittaa uudessa tehtävässä viimeistään 1.3.2021. Keijo Haavikko jatkaa vt. toimitusjohtajana Toimelan aloittamiseen asti ja sen jälkeen entisessä tehtävässään sekä konsernin eri yhtiöiden hallituksissa.

Juha Toimelalla on laaja osaaminen ja kokemus rakennusalalta, pörssiyhtiöistä ja kansainvälisen projektijohtamisen tehtävistä muun muassa Pöyryllä, Rautaruukilla ja SRV:llä. Viimeiset 11 vuotta hän on toiminut SRV-konsernin palveluksessa ja GRK:lle hän siirtyy SRV:n varatoimitusjohtajan tehtävästä.

– Lukuisten vaativien projektien onnistunut läpivienti ja asiakkaiden luottamus osoittavat, että GRK:ssa on totuttu tekemään se mitä luvataan. Uskon osaamiseni ja kokemukseni auttavan yhtiötä sen tulevaisuuden tarpeissa,Toimela sanoo.

– GRK on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Konsernin vahva tuloskunto ja tase sekä hyvät tulevaisuudennäkymät, koronasta huolimatta, antavat erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintojemme edelleen kehittämiseen, sanoo GRK:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Nikkanen.

– Haimme toimitusjohtajaksi henkilöä, jolla on yrittäjämäinen toimintatapa, kokemusta ja vahvoja näyttöjä kasvavan liiketoiminnan johtamisesta kansainvälisessä ympäristössä sekä liiketoimintaprosessien yhtenäistämisessä. Halusimme toimitusjohtajan, joka pystyy tukemaan nykyistä kehityskulkuamme ja kehittämään toimintaamme edelleen. Juha Toimelan kokemus ja osaaminen täyttävät nämä vaatimukset erittäin hyvin.

Lue lisää

Katso kaikki