Granlund Consulting laajentaa Iso-Britanniaan

Yrityskauppa Greenfieldin kanssa vahvistaa Granlundin energiaverkkojen osaamista.

Yrityskauppa Greenfieldin kanssa vahvistaa Granlundin energiaverkkojen osaamista.

Granlund Consulting Oy on hankkinut 1.2.2018 Greenfield Consulting Oy:n osakekannan sekä enemmistön Greenfield Nordic Ltd:n osakekannasta. Vuonna 2006 perustettu yritys tarjoaa energiatuotannon ja -verkkojen sekä energiantuotantoteknologioiden konsultointia Suomessa ja Iso-Britanniassa.

Yrityskauppa Greenfieldin kanssa vahvistaa yhtiön alue-energiakonsultoinnin tiimiä sekä tavoitteita viedä suomalaista energiaosaamista kansainvälisille markkinoille.

”Granlund on perinteisesti lähestynyt muuttuvia energiaverkkoja ja kysyntäjoustoratkaisuja talopuolen näkökulmasta. Nyt tiimiimme tulee myös vahvaa kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen verkko-osaamista. Jatkossa voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa osaamista alueellisiin energiahankkeisiin”, kertoo Ville Reinikainen, Granlund Consulting Oy:n energiatoimialajohtaja.

”Hajautettu energiantuotanto, energiaverkkojen kaksisuuntaisuus, uudet energiantuotantoteknologiat ja kysyntäjousto luovat uusia mahdollisuuksia muuttuvassa lämpö- ja jäähdytysmarkkinassa”, kommentoi Greenfield Consulting Oy:n toimitusjohtaja Jussi-Pekka Kuivala.

Yhteinen liiketoiminta käynnistyy välittömästi yrityskaupan jälkeen niin Suomen kuin Iso-Britannian markkinoilla. Granlund Consulting Oy:n toimitusjohtaja Miia Anttila nostaa esiin Greenfieldin vahvat kansainväliset verkostot sekä vuosien kokemuksen kansainvälisestä konsultoinnista.
”Greenfield tukee kansainvälistymistavoitteitamme Euroopassa. Olemme hyvin samanhenkisiä toimijoita ja innolla käynnistämme yhdessä vuoden 2018”, Anttila kommentoi.

Greenfield Consulting Oy:n työntekijät siirtyvät yrityskaupan myötä Granlund Consulting Oy:lle. Toimitusjohtaja Kuivala siirtyy Granlundille Heat and Cooling Network Services -liiketoiminnan vetäjäksi ja Greenfieldin perustaja Herkko Lehdonvirta jää eläkkeelle.

Lue lisää

Katso kaikki