Frontago osaksi A-insinöörit-konsernia

A-Insinöörit on ostanut korjaussuunnitteluun erikoistuneen Frontagon osakekannan.

Juha Hartikka, toimitusjohtaja Frontago (vas.) ja Juha Valtari, toimialajohtaja, A-Insinöörit. Kuva A-Insinöörit.

Asunto-osakeyhtiöiden julkisivu- ja peruskorjausten suunnitteluun erikoistunut Frontago on liittynyt yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit -konsernia. Yhdistyminen vahvistaa A-Insinöörien otetta pääkaupunkiseudun taloyhtiöiden korjaushankkeista ja asiakkaista, kertoo A-Insinöörit tiedotteessaan.

– Frontago on ammattitaitoinen, toteuttajien arvostama asuin- ja arvokiinteistöjen korjaussuunnittelija, jolla on vahva asiakaskunta ja kumppaniverkostot. Tarjoamme yhdessä taloyhtiöille palvelumallia, jossa yhdistyy peruskorjauksissa tarpeellinen osaaminen kokonaisvaltaisesti ja joka tuo helppoutta ja luotettavuutta asiakkaille, korjausrakentamisen toimialajohtaja Juha Valtari A-Insinööreistä sanoo tiedotteessa.

Pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa toimiva Frontago työllistää kymmenen työntekijää ja viisi alikonsulttisopimuksella työskentelevää suunnittelijaa ja konsulttia. Vuodesta 2017 toimineen suunnittelutoimiston palveluihin kuuluvat myös kuntotutkimukset ja projektijohtaminen.

”On mukava työmallikin, kun suunnittelualat istuvat vierekkäin”

Yrityskaupan myötä Frontagon osaajat liittyvät vanhoina työntekijöinä osaksi A-Insinöörien pääkaupunkiseudun 70 hengen monialaista korjaus- ja asiantuntijapalvelut -yksikköä. Myös omistajat jatkavat mukana toiminnassa.

– Yhdistymällä parannamme kykyä ylläpitää tasaista tilauskantaa ja auttaa asiakkaita kokonaisvaltaisella otteella. Osana A-Insinöörejä saamme hankkeiden ja asiakkaiden tueksi kokeneita kollegoja talotekniikasta ja sisäilmasta akustiikkasuunnitteluun. On mukava työmallikin, kun suunnittelualat istuvat vierekkäin, suunnittelujohtajana A-Insinööreissä jatkava Frontagon toimitusjohtaja Juha Hartikka toteaa tiedotteessa.

Yrityskauppa toteutui 1.3.2023. Frontagon toiminta jatkuu nykyisellä nimellä A-Insinöörit -konsernin tytäryhtiönä. Fuusio A-Insinöörien korjausrakentamisen toimialayhtiöön on tarkoitus toteuttaa vuodenvaihteessa 2023–2024.

Lue lisää

Katso kaikki