Firan toimitusjohtajasta vuoden johtaja

ProCom Viestinnän ammattilaiset ry on valinnut Firan toimitusjohtajan Jussi Ahon Vuoden johtajaksi. Palkinto myönnetään vuosittain johtajalle, joka ymmärtää viestintää, ja sen on aiemmin saanut muun muassa Päivi Nerg, Sixten Korkman, Alexander Stubb ja Reijo Karhinen.

Tuomaristo perusteli Ahon valintaa sillä, että Jussi Aho on räväkkä viestintää ja yrityskulttuuria ymmärtävä toimitusjohtaja, joka ei pelkää haastaa omaa toimialaansa. ’Kahden viikon putkiremontti’ aiheutti syksyllä 2016 yhteiskunnallista keskustelua, jonka seurauksena koko perinteinen rakennusala joutuu uudelleenarvioimaan toimintaansa.

Aho käyttää avointa ja suoraa vuorovaikutusta erilaisten sidosryhmien kanssa. Hän ei lakaise ongelmia maton alle vaan peräänkuuluttaa eettistä, vuorovaikutuksellista ja uutta luovaa johtamista ja liiketoimintaa.

”Tämä on hieno tunnustus itseasiassa koko Firan yrityskulttuurille ja kaikille sitä rakentamassa oleville. Yksikään toimitusjohtaja ei luo yrityskulttuuria yksin, koen, että oma tehtäväni on toimia mahdollistajana. Meillä Firassa arvostetaan avoimuutta ja uuden kehittämistä, se näkyy myös viestinnässämme sekä talon sisällä että ulospäin”, toteaa Aho.

Aiemmin tänä vuonna Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL valitsi Jussi Ahon vuoden 2017 rakennusalan diplomi-insinööriksi.

Jätä kommentti

*

*