Eurofins Scientific osti VTT Expert Services Oy:n

Testaus-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Eurofins Group toimii 44 maassa ja sillä on yli 400 laboratoriota.

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy on myynyt VTT Expert Services Oy:n Eurofins Scientificille. Kansainvälisellä Eurofins Groupilla on yli 35 000 työntekijää 44 maassa. Suomessa Eurofins tarjoaa laboratorio- ja asiantuntijapalveluja elintarvike-, maatalous- ja ympäristösektorilla.

”VTT Expert Services on johtava testaus ja sertifiointipalvelujen tarjoaja Suomessa. Kaupan myötä Eurofinsin tarjoama palveluvalikoima laajenee merkittävästi. Samalla VTT Expert Servicesin asiakkaiden saataville tulee koko Eurofinsin palveluvalikoima ympäri maailmaa. Eurofinsin tavoitteena on edistää liiketoiminnan kasvua ja kehittää toimintaa investoimalla valmiuksiin ja henkilöstöön pitkällä tähtäimellä”, Global Product Testing -ryhmän vastaava johtaja Stephane Barrau Eurofins Groupista kertoo.

VTT Expert Services Oy:n toiminta jatkuu toistaiseksi ennallaan samoissa toimipisteissä Espoon Otaniemessä, Tampereella ja Vihdissä. Tilatut ja työn alla olevat toimeksiannot tehdään sopimusten mukaisesti valmiiksi. Myös kaikki akkreditoinnit ja ulkoiset valtuutukset säilyivät yrityskaupassa.

 

Jätä kommentti

*

*