ESP Tekniikka oy vahvistaa asemiaan Pirkanmaalla

ESP Tekniikka oy on ostanut tamperelaisen Putkityö KV oy:n koko osakekannan.

Kuva: Shutterstock

Putkityö KV on pitkään Tampereen seudulla toiminut perheyritys ja sen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia LVI-saneeraus ja –huoltopalveluita. Habeo Group, johon ESP-konserni kuuluu, on puolestaan kahdeksan alueellisesti vahvan kiinteistötekniikan toimijan yhteenliittymä. Habeo Group työllistää yli 700 kiinteistötekniikan ammattilaista maanlaajuisesti ja sen arvioitu liikevaihto tulee olemaan yli 150 miljoonaa euroa vuonna 2024, tiedotteessa kerrotaan.

– Arvostamme korkealle Putkityö KV:n osaamisen ja pitkät asiakassuhteet. Yhdistämällä voimamme, parannamme palveluliiketoiminnan osaamistamme Tampereen alueella ja pystymme auttamaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Yrityskauppa ei ainoastaan vahvista osaamistamme, vaan luo myös paremmat edellytykset yhteiseen menestykseen, kertoo ESP-konsernin toimitusjohtaja Veli Markku Nieminen tiedotteessa.

– Yrityskaupan myötä pääsemme osaksi Habeo Groupia, joka mahdollistaa meille suuremmat resurssit ja vahvan taustatuen. Jatkamme asiakkaidemme palvelemista tutulla Putkityö KV -brändillä ja henkilöstöllä, mutta nyt meillä on vain paremmat edellytykset viedä toimintaamme uudelle tasolle, kommentoi Putkityö KV:n toimitusjohtaja Sami Vesterbacka tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki