Erkki Pekkanen vuoden 2019 rakennuttajakonsultiksi

Rakennuttajatoimistojen Liitto RTL on valinnut vuoden rakennuttajakonsultiksi 2019 projektinjohtaja Erkki Pekkasen Ramboll CM Oy:stä.

Pekkanen on kokenut kiinteistöalan ja rakennuttamisen ammattilainen, joka yli kolmikymmentävuotisen uransa aikana on johtanut merkittäviä uudisrakennus- ja korjaushankkeita. Pekkasen vahvuus on hänen laaja-alainen kokemuksensa erilaisista hankkeista kaupan alan liikehuoneistoista toimistojen, hotellien ja vaativien julkisten tilojen rakennuttamiseen.

Yksi Pekkasen uran näkyvimpiä hankkeita on ollut kansainvälisestikin palkittu keskustakirjasto Oodi, joka oli niin sijainniltaan kuin rakenteiltaan vaativa kohde suunnitella ja toteuttaa. Projektin suunnittelu- ja rakentamistyön aikana korostuivat Pekkasen hyvät ja monipuoliset yhteistyötaidot, rakennuttamis- ja ohjausmenettelyt sekä useiden yllättävienkin tilanteiden hyvä hallinta.

Oodin lisäksi Pekkanen on toiminut projektinjohtotehtävissä muun muassa Allas Sea Pool -hankkeessa ja Sokos Hotel Tornin peruskorjaushankkeessa. Tällä hetkellä Pekkanen on mukana ensimmäisessä PPP-hankintamallilla (Public Private Partnership) toteutettavassa kumppanuuskoulu-hankkeessa Espoossa.

Jätä kommentti

*

*