Equinix investoi datakeskukseen Suomessa

Datakeskus- ja yhteyspalveluyritys Equinix (Nasdaq: EQIX) avaa ensi vuonna uuden International Business Exchange -datakeskuksen Espooseen.

Yritys investoi uuteen HE7-datakeskuksen rakentamisen ensimmäiseen vaiheeseen noin 17 miljoonaa euroa. HE7-keskus tarjoaa konesali- ja yhteyspalveluita ja tukee näin kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden kasvaneita IT-tarpeita. Puhtaasti uusiutuvaa energiaa käyttävään HE7-keskukseen on tulossa yhteensä 1475 laitekaappia.

Suomen datakeskukset ovat kiinteä osa Equinixin kansainvälistä Platform Equinix -kokonaisuutta, joka koostuu datakeskuksista 52 maassa. Suomi on tärkeä digitaalinen kansainvälinen yhteyspiste, joka yhdistää Venäjän ja Baltian maat muuhun Eurooppaan tehokkailla suorilla yhteyksillä ja merenalaisilla kaapeleilla.

“Lukuisat kotimaiset ja kansainväliset asiakkaamme tarvitsevat jatkuvasti lisää kapasiteettia suorayhteyksiin muun muassa pilvipalveluihin ja SaaS-ohjelmistotoimittajiin”, kommentoi Equinixin Suomen toimitusjohtaja Sami Holopainen.

Kuvateksti: Equinixin Suomen toimitusjohtaja Sami Holopainen

 

 

Jätä kommentti

*

*