Ensto yrityskaupoilla

Ensto ostaa uuden liiketoiminnan. Ensto Workspaces mullistaa työntekijäkokemuksen.

Ensto on ostanut Mount Kelvinin Workspaces-liiketoiminnan ja samalla investoinut Mount Kelviniin. Ensto jatkaa innovatiivisen valaistuksen ohjausratkaisun kehittämistä Ensto Workspaces -nimellä.

“Ensto Workspaces on avoin kiinteistön IoT-ratkaisu, joka tarjoaa valaistuksen ohjauksen ja ylivoimaisen muuntojoustavuuden lisäksi muitakin lisäarvopalveluja, kuten toimitilojen käyttöasteen mittauksen, läsnäolotietoa ja jatkossa muitakin lisäarvoa tuottavia palveluja”, toteaa Ensto Smart Buildings -liiketoiminta-alueen johtaja Jukka Tiitu.

Ratkaisu hyödyntää Wirepas Mesh -teknologiaa, jonka omistaa suomalainen yritys Wirepas. Wirepas Mesh -verkko mahdollistaa langattoman IoT-verkostoitumisen valtavassa mittakaavassa. Se on hajautettu IoT-verkkoprotokolla, jota voidaan käyttää valojen, anturien, merkkivalojen, omaisuuden, laitteiden ja mittareiden kytkemiseen, paikallistamiseen ja tunnistamiseen.

“On äärimmäisen hienoa saada niinkin iso yritys kuin Ensto mukaan jatkamaan Workspaces-ratkaisun teknistä kehitystä sekä yhteistyöhön kanssamme”, sanoo Mount Kelvinin toimitusjohtaja Jakub Järvenpää.

Valosta henkilökohtaista
Uuden liiketoiminnan vetäjäksi on nimetty Toni Anttila, Head of Workspaces. Liiketoiminta vastaa Ensto Workspaces -ratkaisun kehittämisestä, myynnistä ja kumppaniyhteistyöstä.

“Ensto Workspaces -ratkaisulla pystymme tarjoamaan yksilöllisen ja helppokäyttöisen valaistuksen ohjauksen toimistoihin. Valolla on suuri merkitys työntekijöiden viihtyvyyteen ja tuottavuuteen. Lähden innolla kehittämään ratkaisua, joka luo paremman työntekijäkokemuksen”, kertoo Anttila.

Uusi ratkaisu tekee valosta henkilökohtaista eli jokaiselle personoitua omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että työympäristö mukautuu työntekijöiden tarpeisiin eikä toisinpäin.

Lue lisää

Katso kaikki