Ensto: Ensto Building Systems -liiketoiminta myytiin Legrandille

Kauppa on osa Enston uudistettua strategiaa, jossa se keskittyy jatkossa sähkönjakeluliiketoimintaan.

Ensto on myynyt Ensto Building Systems -liiketoiminnan Legrandille, ja nyt yrityskauppa on saatu virallisesti päätökseen. Kauppa on osa Enston uudistettua strategiaa, jossa se keskittyy jatkossa sähkönjakeluliiketoimintaan, kertoo Ensto tiedotteessaan.

Talotekniikka-lehti

– Olemme erittäin iloisia siitä, että yrityskauppa on saatu päätökseen ja voimme nyt keskittyä täysin sähkönjakeluliiketoimintaan tavoitteenamme tulla kansainvälisesti johtavaksi asiantuntijaksi sähköverkkoyhtiöille valituilla segmenteillä. Uskomme, että fokusoituneemmalla strategialla pystymme paremmin palvelemaan sähköverkkoasiakkaitamme niin asiantuntijuutemme kuin älykkäiden ratkaisujemme avulla, joiden ytimessä ovat vastuullisuus ja älykäs teknologia, sanoo Ensto-konsernin toimitusjohtaja Hannu Keinänen tiedotteessa.

Kauppa saatiin päätökseen viranomaisten hyväksynnällä.

– Asiakkaamme, yhteistyökumppanimme ja työntekijämme ovat olleet todella innoissaan Ensto Building Systemsin seuraavasta vaiheesta. Koska kauppa on nyt saatu päätökseen, voimme jatkaa tuotevalikoimamme ja palveluidemme kehittämistä entistä pidemmälle kaikilla seitsemällä tuotealueellamme yhdessä Legrandin ja sitoutuneen tiimimme kanssa, toteaa Ensto Building Systemsin toimitusjohtaja Jukka Tiitu tiedotteessa.

Yrityskaupan jälkeen Ensto toimii 17 maassa sähkönjakeluliiketoiminnallaan ja työllistää noin 850 henkilöä. Ensto Invest Oy on jatkossakin Ensto Oy:n omistaja ja Miettisen perheyrityksen Family Office.

Lue lisää

Katso kaikki