Enmac Oy ostaa MAB Powertecin energia-, ympäristö- ja elinkaaripalveluihin keskittyvän liiketoiminnan

Liiketoimintakaupan myötä Enmac palvelee asiakkaitaan vahvistuneella palvelusisällöllä. Erikoisosaaminen laajentuu energiapalveluihin voima- ja lämpölaitoksille, ympäristöpalveluihin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin sekä elinkaaripalveluihin teollisuudelle.

– Tämä liiketoiminnan strateginen muutos vahvistaa henkilöstömme mahdollisuuksia kehittyä ja toimia alansa huipulla. Asiantuntijamme saavat laajemmat työkalut käyttöönsä ja Enmacin osaavien ammattilaisten kanssa palvelut vahvistuvat edelleen, sanoo MAB Powertecin toimitusjohtaja Marko Borg.

– Enmacin strategian olennaisena osana on kasvun tavoitteleminen siten, että toimintamme laatu sekä asiakkaidemme arvostama asiantuntijuus voidaan säilyttää ja niitä pystytään edelleen vahvistamaan. Uskomme MAB Powertecin asiantuntijoiden tuovan merkittävän vahvistuksen nykyiseen osaamiseemme sekä mahdollistavan laajempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme energia- ja prosessiteollisuuden projekteissa, sanoo toimitusjohtaja Juha Ritala.

Lue lisää

Katso kaikki