Enmac Oy ostaa MAB Powertecin energia-, ympäristö- ja elinkaaripalveluihin keskittyvän liiketoiminnan

Vaativia asiantuntijapalveluita, teknistä suunnittelua, tuotekehityspalveluita sekä turvarakenteita ja räätälöityjä järjestelmätoimituksia toteuttava asiantuntijayritys Enmac Oy vahvistaa tehdyllä liiketoimintakaupalla palvelutarjontaansa energia- ja prosessiteollisuuden projekti-, asiantuntija- ja ympäristöpalveluissa.

 

– Enmacin strategian olennaisena osana on kasvun tavoitteleminen siten, että toimintamme laatu sekä asiakkaidemme arvostama asiantuntijuus voidaan säilyttää ja niitä pystytään edelleen vahvistamaan. Uskomme MAB Powertecin asiantuntijoiden tuovan merkittävän vahvistuksen nykyiseen osaamiseemme sekä mahdollistavan laajempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme energia- ja prosessiteollisuuden projekteissa, kertoo toimitusjohtaja Juha Ritala.

Liiketoimintakaupan myötä Enmac palvelee asiakkaitaan vahvistuneella palvelusisällöllä. Erikoisosaaminen laajentuu energiapalveluihin voima- ja lämpölaitoksille, ympäristöpalveluihin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin sekä elinkaaripalveluihin teollisuudelle.

– Tämä liiketoiminnan strateginen muutos vahvistaa henkilöstömme mahdollisuuksia kehittyä ja toimia alansa huipulla. Asiantuntijamme saavat laajemmat työkalut käyttöönsä ja Enmacin osaavien ammattilaisten kanssa palvelut vahvistuvat edelleen. Tämän järjestelyn avulla pystymme vastaamaan laajemmin asiakkaidemme tarpeisiin, toteaa MAB Powertecin toimitusjohtaja Marko Borg.

Lue lisää

Katso kaikki