Energiansäästöviikon kohokohtana on Energiavartti

Energiansäästöviikkoa vietetään 7.–13.10.

7.-13.10. vietettävän Energiansäästöviikon kohokohtana on Energiavartti 8.10., jolloin koko Suomi haastetaan tietovisaamaan energiansäästöstä.

Energiaa säästämällä päästöt vähenevät ja ilmasto kiittää. Koko Suomen yhteinen Energiansäästöviikko kannustaa kaikkia organisaatiota vähentämään energiankulutustaan sekä viestimään energiansäästön merkityksestä. Mukana jo 104 yritystä ja työyhteisöä, ilmoittautuneet näet tästä >>

Kampanjaa koordinoiva Motiva viestii viikon aikana aktiivisesti ja monikanavaisesti ja neuvoo sekä opastaa energiansäästössä.

Viikon kohokohtana on Energiavartti 8.10., jolloin koko Suomi haastetaan tietovisaamaan energiansäästöstä. Pelata voi myös sopivana ajankohtana tämän jälkeen.

Energiavartissa visataan ja kisataan oman työ-, harrastus- tai vaikkapa opintoporukan kanssa asumisen, ruokailun, kuluttamisen ja liikkumisen energia-asioista. Valtakunnallisesti yhteinen pelihetki alkaa 8.10. klo 14.15 

Tämän jälkeen peliä voi pelata läpi koko Energiansäästöviikon.

 Miten mukaan?

1. Mieti valmiiksi mikä on organisaatiosi aktiviteetti Energiansäästöviikolla.Osallistutteko Energiavarttiin vai onko teillä myös omia tempauksia?
Energiansäästöviikolla tyyli on vapaa ja kukin taho voi keksiä mitä omaperäisimmät tai perinteisimmät keinot energian säästämiseksi. Muista, että jo varttikin riittää.
2. Valitse joukostasi Energiavartin vastuuhenkilö eli Vartti-Virtanen, joka järjestää yhteisen pelituokion ja huolehtii visajoukkueen kokoamisesta. Hän saa myös tarkat ohjeet, miten pelituokio järjestetään.
3. Täytä ilmoittautumislomake ja ilmoita Vartti-Virtanen yhteyshenkilöksi, mikäli osallistutte Energiavarttiin. Kaikki toimipisteet tai yksiköt voivat ilmoittautua mukaan ja täyttää oman ilmoittautumislomakkeen.
4. Kerro myös muille, että olette mukana Energiansäästöviikossa ja Energiavartissa ja kutsu kaverisi viettäjäksi. Käytä somessa tunnistetta #energiavartti sekä #energiansäästöviikko
5. Vietä mieleenpainuva ja innostava Energiansäästöviikko!   

Ilmoittaudu mukaan  

Lue lisää

Katso kaikki