Eltel ja Kempower yhteistyöhön sähköautojen latausinfran rakentamiseksi

Kuva: Kempower Oy

Eltel ja Kempower ovat allekirjoittaneet sopimuksen sähköautojen pikalatausinfran rakentamisesta Suomessa, kertoo Eltel tiedotteessaan.

Sopimuksen myötä Eltelin infraosaaminen ja Kempowerin skaalautuva ja modulaarinen latausteknologia ovat saatavilla yhdessä paketissa. Lisäksi Eltel tarjoaa Kempowerin latauslaitteille koko Suomen kattavan huolto- ja ylläpitopalvelun.

Sopimus mahdollistaa pikalatausratkaisun räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaisesti. Tyypillinen asiakaskunta, joka hyötyy Eltelin ja Kempowerin yhteistyöstä, on esimerkiksi julkisen ja raskaan liikenteen toimijat.

− Asensimme Suomen ensimmäisen pikalatauslaitteen noin 10 vuotta sitten, ja siitä saakka olemme olleet merkittävässä roolissa Suomen latausinfran rakentamisessa. On hienoa, että nyt solmitun sopimuksen myötä jatkamme Suomen sähköisen liikenteen rakentamista toisen suomalaisen sähköisen liikenteen tienraivaajan eli Kempowerin kanssa, sanoo Eltelin toimitusjohtaja Juha Luusua tiedotteessa.

Suurteholatureiden rakentaminen vaatii asiantuntemusta eri latausratkaisuista mutta myös sähköinfran rakentamisesta. Yhteistyön avulla yhtiöt räätälöivät asiakkaalle kokonaisuuden, joka sisältää infran rakentamisen, latausratkaisun ja elinkaaren kestävän huollon ja viankorjauksen.

Lue lisää

Katso kaikki