Ecorealin ja Milewayn yhteistyö laajenee – ”Laaja yhteistyö tuo monia etuja asiakkaille”

Ecoreal tukee Milewayta, Euroopan johtavaa last mile- logistiikkakiinteistöyritystä, uusissa energiaremonteissa, joita vuodelle 2022 on sovittu yksitoista. Kohteista yhdeksän on pääkaupunkiseudulla ja loput kaksi sijaitsevat Tampereella. Vastuullisena kiinteistön omistajana Mileway tavoittelee hankkeilla energiankulutuksen pienentymistä sekä pienempiä hiilidioksidipäästöjä.

Talotekniikka-lehti

Milewayn ja Ecorealin yhteistyö alkoi jo vuoden 2021 puolella, jolloin lähdettiin kartoittamaan Milewayn kohteiden energiatehokkuuspotentiaalia. Ensimmäinen energiaremonttisopimus solmittiin vuonna 2021 ja projekti saatiin päätökseen vuonna 2022. Vuoden 2021 aikana solmittiin yhteensä neljä uutta sopimusta. Milewayn kohteet ovat olleet viime vuodesta jo Ecorealin energiamanageerauksessa.

Nyt alkavissa energiaremonteissa tullaan uusimaan rakennusautomaatioita sekä modernisoimaan ilmanvaihtoa. Lisäksi uusitaan ja modernisoidaan kohteiden valaistuksia. Toimenpiteiden myötä saadaan aikaan huomattavia kustannus- ja päästövähennyksiä. Kiinteistöteknisten laitteiden turha käynti saadaan minimoitua, laitteiden käyttöikä pitenee ja toimintavarmuus paranee.

– Haluamme vastuullisena kiinteistönomistajana kehittää sekä parantaa kiinteistöportfoliomme energiatehokkuutta ja ylläpitää korkealaatuisia kiinteistöjä asiakkaillemme. Toimenpiteillä saavutamme huomattavia ilmastovaikutuksia, jotka korreloivat suoraan yrityksemme arvoihin.  Vaikutus tukee myös asiakkaidemme ympäristötavoitteita. Olemme olleet tyytyväisiä Ecorealilta saamaamme palveluun ja nyt laajennamme yhteistyötämme projektien merkeissä, kertoo Milewayn Regional Manager Timo Simolin tiedotteessa.

– On aina hienoa olla mukana kehittämässä asiakkaidemme kiinteistökantaa hiilineutraalimmaksi. Laaja yhteistyö tuo monia etuja asiakkaille. Pystymme todentamaan saavutettuja tuloksia erittäin tehokkaasti, kun kohteiden energiamanageeraus on hoidossamme, kertoo Ecorealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen tiedotteessa.

Lue lisää

Katso kaikki