Constin talotekniikalle Avainlippu-tunnus

Avainlipun saaminen edellyttää vähintään 50 prosentin kotimaisuusastetta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta.

Consti Yhtiöt Oyj on saanut Avainlippu-tunnuksen osoituksena suomalaisesta työstä. Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun ensisijaisena myöntämiskriteerinä on se, että tuote tai palvelu on valmistettu ja tuotettu Suomessa. Consti sai Avainlipun käyttöoikeuden korjausrakentamisen ja taloteknisten palveluiden osalta.

”Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kynnyksellä tämä tunnustus on meille arvokas asia”, Consti Yhtiöt Oyj:n toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

Avainlipun saaminen edellyttää vähintään 50 prosentin kotimaisuusastetta tuotteen tai palvelun omakustannusarvosta, joita ovat muun muassa henkilöstökustannukset, alihankinnat ja materiaalihankinnat. Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus sekä Suomessa toimiva johto ja Suomessa sijaitseva pääkonttori.

”Pörssiin menon myötäkin olemme ennen kaikkea suomalainen, luotettava ja rehellinen yritys. Arvoihimme kuuluvat asiakaslähtöisyys, ammattitaidon ja kokemuksen vaaliminen, innovatiivisuus sekä vastuullisuus”, Holopainen sanoo.

”Kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia”, Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa.

”Consti on iso ja monipuolinen työnantaja. Työllistämme yhteensä yli 900 korjausrakentamisen ja talotekniikan ammattilaista kasvukeskuksissa Etelä- ja Länsi-Suomessa. Käytämme projekteissamme mahdollisimman paljon omaa työvoimaa”, Holopainen taustoittaa.

Lue lisää

Katso kaikki