Consti uudistamassa kauppakeskus Jumboa

Helmikuussa aloitettu projekti valmistuu jouluksi 2017. Tavoitteena on entistä viihtyisämpi ja energiatehokkaampi Jumbo.

Consti toteuttaa kauppakeskus Jumbon tilauudistuksen. Kokonaisinvestointi on noin 8 miljoonaa euroa, josta Constin osuus on noin 4 miljoonaa. Helmikuussa aloitettu projekti valmistuu jouluksi 2017. Tavoitteena on entistä viihtyisämpi ja energiatehokkaampi Jumbo.

Jumbon tilauudistushankkeessa parannetaan pääsisäänkäyntien viihtyisyyttä uusimalla pintamateriaalit sekä laajentamalla edustan katos. Kaikki WC-tilat ja lastenhoitohuoneet uusitaan. Autoilijoiden ja jalankulkijoiden opasteita parannetaan, ja pysäköintihalliin asennetaan sähköinen opastusjärjestelmä.

Kauppakeskuksen pääkäytävien valaisimet vaihdetaan energiaa säästävään ja säädettävään led-valaistukseen, mikä pudottaa valaistuksen energiankulutuksen murto-osaan aiemmasta.

Jumbon uudistushanke on jatkoa Constin suurille kauppakeskusprojekteille. Aiemmin yhtiö on uudistanut muun muassa Helsingin Stockmannin ja Forumin tiloja.

”Oleellista kauppakeskusprojekteissa on varmistaa, että remontista on mahdollisimman vähän haittaa yrityksille ja asiakkaille. Työt toteutetaankin pääsääntöisesti kiireisimpien vuorokaudenaikojen ulkopuolella”, sanoo Jumbon kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro.

”Kauppakeskuksissa on jatkuvasti muutostarpeita ja potentiaalia korjausrakentamisen näkökulmasta”, aluejohtaja Pirkka Lähteinen Consti Korjausurakointi Oy:stä kertoo.

Lue lisää

Katso kaikki