Caverionin toimitusjohtaja vaihtuu

Ari Lehtoranta jättää yhtiön ja hallituksen puheenjohtaja Mats Paulssonin toimii yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana.

Caverion Oyj:n hallitus ja toimitusjohtaja Ari Lehtoranta ovat sopineet 28.2.2021 yhteisymmärryksessä, että Lehtoranta jättää Caverion Oyj:n toimitusjohtajan tehtävät.

Caverion Oyj:n hallitus on jo samana päivänä nimittänyt hallituksen puheenjohtajan Mats Paulssonin yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi. Mats Paulsson jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävässä. Rekrytointiprosessi uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi on aloitettu.

Lehtoranta on toiminut Caverion Oyj:n toimitusjohtajana tammikuusta 2017 lähtien. Lehtoranta on hallituksen käytettävissä vielä seuraavat kuusi kuukautta, jotta tehtävät saadaan sujuvasti siirrettyä hänen seuraajalleen.

– Haluamme kiittää koko hallituksen puolesta Aria hänen erittäin arvokkaasta panoksestaan, kovasta työstään ja päättäväisyydestään yhtiön käännevaiheessa. Viimeisten neljän vuoden aikana Caverion on kohdannut useita vaikeita haasteita, sanoo Caverion Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Mats Paulsson.

– Arin johdolla yhtiö on onnistunut vastaamaan näihin haasteisiin sekä tekemään lukuisat perustavaa laatua olevat muutokset. Yhtiön siirtyessä uuteen vaiheeseen, hallitus ja Ari ovat yhdessä todenneet, että nyt on oikea aika toimitusjohtajan vaihdolle. Toivotamme Arille kaikkea hyvää tulevaan.

– Viimeiset neljä vuotta Caverionilla ovat olleet hyvin palkitsevia, vaikka olemmekin joutuneet tekemään vaikeita päätöksiä muuttaaksemme yhtiön kehityskulkua haluttuun suuntaan. Caverion on nyt vakaalla pohjalla ja sillä on hieno tulevaisuus edessään mahdollistaen ja tukien siirtymistä kohti älykästä ja kestävää rakennettua ympäristöä.

– Haluan vilpittömästi kiittää kollegoitani ja koko Caverionin erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilökuntaa viime vuosista. On ollut ilo työskennellä kanssanne, Lehtoranta toteaa.

– Haluan myös kiittää yhtiön hallitusta heidän luottamuksestaan ja hyvästä yhteistyöstä. On ollut erittäin hienoa johtaa Caverionia ja nyt on oikea aika antaa tämän kiinnostavan yhtiön ohjakset eteenpäin seuraavalle henkilölle.

Lue lisää

Katso kaikki