Caverionin ja ABB:n uudenlainen yhteistyö vauhdittaa hiilineutraalien kiinteistöjen kehitystä

Kuva: Caverion

Caverion ja ABB aloittavat yhteistyön, jolla yhtiöt vauhdittavat energiatehokkaiden ja kestävien kiinteistöjen kehittämistä. Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaille edistyksellisiä, älykkäitä ratkaisuja mahdollistamaan hiilineutraaleja kiinteistöjä ja asiakkaiden kestävyystavoitteiden saavuttamista, kertoo Caverion tiedotteessaan.

ABB:n teknologiaratkaisujen ja Caverionin kestävien ratkaisujen ja järjestelmäintegraatio-osaamisen yhdistäminen laajentaa molempien yhtiöiden tarjoomaa Suomessa, Baltian maissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa.

Toisiaan täydentäviä ratkaisuja voidaan hyödyntää sekä uudiskohteissa että kiinteistöjen modernisoinneissa. Ratkaisut vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin kiinteistöjen automatisoinnin, älykkyyden ja kestävyyden parantamiseksi. Älykiinteistöjen optimaaliset olosuhteet lisäävät myös loppukäyttäjien hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Caverionin tiedotteen mukaan ABB:n Mission to Zero™ -teknologiaratkaisu on pyrkimys rakennuksissa ja teollisuudessa kestävän kehityksen visioon: energiaomavaraisuuteen ja hiilidioksidineutraaliuteen. Tämä saavutetaan käyttämällä mittaus- ja energianhallintaratkaisuja, jotka liittyvät sähköistämiseen, hajautettuihin energiavaroihin liittyviin teknologioihin ja joita tehostetaan uusiutuvalla energialla.

Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Älykkäillä digitaalisilla ratkaisuilla ja rakennusautomaatiolla parannetaan rakennuksen energiatehokkuutta koko sen elinkaaren ajan. Yhdistettynä älykkääseen jäähdytykseen ja lämmöntuotantoon sekä etähallintaan ne ovat avainasemassa, kun kiinteistöjä ohjataan kohti päästöttömyyttä.

Lue lisää

Katso kaikki