Caverion yritysostoilla Itävallassa

Caverion ostaa Felconin, puhdastiloihin erikoistuneen yhtiön Itävallassa.

Caverion ostaa Felconin, puhdastiloihin erikoistuneen yhtiön Itävallassa.

Caverion on 13.9. allekirjoittanut sopimuksen ostaa itävaltalaisen Felcon GmbH:n (“Felcon”). Felcon-konserni on pieni, puhdastiloihin erikoistunut yhtiö Wienissä, Itävallassa.

Yhtiö tarjoaa muun muassa suunnittelu-, rakentamis-, asennus-, validointi- sekä teknisiä palveluita. Yritysostolla Caverion tukee kasvustrategiaansa ja vahvistaa markkina-asemaansa puhdastiloihin liittyvässä liiketoiminnassa.

Felconin pääomistaja ja toimitusjohtaja Hans Lintner perusti yhtiön vuonna 1984. Felcon-konserni toimii pääasiassa Itävallan markkinoilla. Sen asiakkaat toimivat lääketieteen, biotekniikan sekä ruoka- ja kosmetiikkateollisuuden aloilla.

Nyt yhtiön molemmat omistajat ovat päättäneet myydä liiketoiminnan eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yhtiöllä on 13 korkeasti koulutettua työntekijää. Kauppahintaa ei julkisteta.

– Tämä yrityskauppa on täydellinen lisäys puhdastilaliiketoimintaamme. Se täydentää liiketoimintaamme puhdastilateknologiassa – tällä älykkäiden teknologioiden alueella meillä on jo entisestään vahvaa osaamista. Näemme hyviä mahdollisuuksia laajentaa näitä palveluita toimintoihimme, sanoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Lue lisää

Katso kaikki