Caverion toteuttaa kiinteistötekniikkaa Saksassa

Caverion toteuttaa kiinteistötekniikkaa ympäristötehokkaaseen toimistorakennukseen Saksassa.

Caverion toteuttaa kiinteistötekniikkaa ympäristötehokkaaseen toimistorakennukseen Saksassa.

Caverion ja kiinteistökehittäjät Centrum Projektentwicklung GmbH Düsseldorf and B + L Hamburg ovat sopineet projektista uuteen toimisto- ja toimitilakiinteistöön, KÖ-Bogen II:een, Düsseldorfissa Saksassa. Caverion toimii teknisten järjestelmien pääurakoitsijana ja toteuttaa ilmastointi-, jäähdytys- ja lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät. Lisäksi Caverion vastaa projektin toteutuksen suunnittelusta. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

”Caverion kehittää yksityiskohtaisen asennussuunnitelman, mikä säästää meiltä merkittävästi aikaa”, sanoo Centrum Projektentwicklung Düsseldorfin toimitusjohtaja Peter Knopf.

KÖ-Bogen II tarjoaa liike- ja toimistotiloja Düsseldorfissa. Ympäristötehokkuudella on merkittävä rooli rakennusprojektissa, ja rakennus sai platinaluokan DGNB-ennakkosertifikaatin uusien liikerakennusten kategoriassa.

“2,15 megawatin lämmitysjärjestelmän vaatima energia tuotetaan kaukolämmönsiirtimellä, ja 2,15 megawatin jäähdytysteho saadaan aikaa jäähdyttimillä”, sanoo Caverionin suurista projekteista Saksassa vastaava johtaja Ralf Thierling.

Uuden rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 41 000 neliömetriä, ja kiinteistön kellariin rakennetaan lisäksi noin 23 000 neliömetrin pysäköintitilat. Caverionin toimitus valmistuu syksyllä 2020.

Lue lisää

Katso kaikki